bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Keld Bordinggaard ligner Mainz’ nye assistenttræner

Keld Bordinggaard ligner Mainz’ nye assistenttræner

Det vakte stor opsigt, da det torsdag i sidste uge blev offentliggjort, at Kasper Hjulmand fra den kommende sæson skal stå i spidsen for Mainz 05. På pressemødet mandag fortalte Hjulmand så, at han gerne vil have en dansk assistenttræner ved sin side, når han begynder i jobbet til juni.

Bild bragte hurtigt FC Nordsjællands First Team Coach, Flemming Pedersen i spil, mens danske medier fulgte op med Bo Svensson og Keld Bordinggaard som eventuelle kandidater.

Af de tre er det Keld Bordinggaard, der lige nu ligner bedste bud på en kommende assistent i Bundesligaklubben. Ifølge Bulibolds oplysninger har den tidligere U21 træner nemlig mødtes med Kasper Hjulmand for at diskutere mulighederne for et samarbejde i Mainz 05. Bordinggaard har været uden trænerjob, siden han blev fyret i Silkeborg i vinteren 2012, og han skulle være meget opsat på at komme til udlandet.

Umiddelbart ligner Bordinggaard og Hjulmand også et godt match. De har den samme tilgang til spillet, og så har de begge en fortid i DBU.

Om mulighederne for Bordinggaard i Mainz siger journalist Ulrich Gerecke fra Allgemeine Zeitung til Bulibold:

“Så vidt jeg er orienteret, er Kasper Hjulmand helt fri til selv at vælge sin assistent. Heidel (manager i Mainz 05, red) har fortalt mig, at det bliver en dansker, og jeg ved med sikkerhed, at det ikke bliver Flemming Pedersen fra FC Nordsjælland, han tager med.

Ulrich Gerecke fortæller også, at der endnu ikke er truffet en beslutning om Bo Svenssons fremtid i klubben, men at parterne mødes, når Bo Svensson vender tilbage fra sin ferie.

Alle fansene elsker Bo, og de ønsker han skal blive, men han har ikke nogen licens, så han kan ikke fungere som Hjulmands assistent. Og Hjulmand har ikke brug for nogen tolk. Det er mere sandsynligt, at klubben hjælper Bo med at tage den trænerlicens, mens han så står som stand-by til U23 holdet, der måske skal spille i 3. Bundesliga næste år.”

Læs også: 5 udfordringer for Kasper Hjulmand i Mainz 05

 

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Bulipod ep. 12 – Dansker-invasion, Schweinsteiger og de største, tyske handler
Farvel til den store Bastian
Fremtidens mænd – et kig ind i krystalkuglen