Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Hvem rykker ud af Bundesligaen 2022/2023? Vi giver et bud
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Hvem rykker ud af Bundesligaen 2022/2023
Schalke 04, maskot, Comebacks

Med tre runder tilbage er der syv hold involveret i kampen om at undgå nedrykning fra den tyske 1. Bundesliga. Werder, Augsburg men især Hoffenheim, Schalke, Stuttgart, Bochum og Hertha er på vej ind i en slutspurt, hvor det nok primært kommer an på, hvem der har de bedste nerver, mere en hvem der har den mest talentfulde trup. Vi vil her gennemgå klubbernes slutprogram og komme med et bud på, hvem der rykker ud af Bundesligaen.

Stillingen efter runde 31

 

Werder Bremen

Holdet fra Hansestaden har vi næsten kun taget med for høfligheds skyld. Werder er syv point foran Stuttgart og har en hjemmekamp mod Köln, der burde gøre redningen matematisk sikker.

Werders resterende program:
RB Leipzig (U)
1. FC Köln (H)
Union Berlin (U)
Werder kommer ikke i problemer. De har godt nok to svære udekampe, men holdene under skal altså virkelig spille til, for at Bremen ryger i fedtefadet, selvom to evt. ”Relegationsspiele” mod HSV kunne være vildt interessante.

FC Augsburg

Mads ”Mini” Pedersens mandskab fra det sydtyske er, præcis som det er tilfældet med Werder, rigtig tætte på at have indløst billetten til en ny sæson, men kigger man på deres slutprogram, så må de helst ikke tabe den første kamp i Bochum.

Augsburgs resterende program:
Bochum (U)
Dortmund (H)
Borussia Mönchengladbach (U)
Her er altså tale om tre kampe, som sagtens kan tabes. Sker det, så må Augsburg håbe på, de andres resultater går sydtyskernes vej.

Hoffenheim

Danskerklubben lignede længe en stensikker nedrykker, men Baden-Würtembergerne fik vendt skuden med ansættelsen af den tidligere Stuttgart træner Pellegrino Matarazzo og har pt. fire point ned til 16. pladsen.

Hoffenheims resterende program
Wolfsburg (U)
Union Berlin (H)
Stuttgart (U)
Modsat Werder og Augsburg så tror vi, at Hoffenheim sagtens kan komme i problemer. Wolfsburg og Union er ikke behagelige modstandere, og det kan sagtens betyde, at den sidste kamp i Stuttgart kan blive en ”vind eller forsvind kamp”.

Schalke 04

”Die Knappen” lever livet farligt i deres kampe. De to seneste blev vundet, men i begge tilfælde måtte holdet vente ind i overtiden på de respektive sejrsmål. Schalkes slutprogram er dog alt andet end attraktivt.

Schalkes resterende program:
Bayern München (U)
Eintracht Frankfurt (H)
RB Leipzig (U)
Vi tror, at Schalke har spillet over evne på det seneste, og de møder tre hold, der alle spiller med om de sjove pladser i den anden ende af tabellen.

VfB Stuttgart

Holdet fra Mercedes byen har præcis som Schalke haft tur i den på det seneste. I april hyrede klubben Sebastian Hoeneß, der foreløbig har ført klubben nord for nedrykningsstregen.

Stuttgarts resterende program:
Bayer Leverkusen (H)
Mainz 05 (U)
Hoffenheim (H)
Umiddelbart ser ”Die Schwabens” slutprogram mere spiseligt ud end mange af konkurrenterne, men igen, den sidste kamp ser altså vild ud.

VfL Bochum

Hvis der er en klub, der har erfaring med nedrykningskampe, så er det holdet fra Castropher Strasse. Om det nuværende hold så har det i sig må tiden vise, men Bochum har to hjemmekampe tilbage og møder to af de direkte konkurrenter.

Bochums resterende program:
Augsburg (H)
Hertha Berlin (U)
Bayer Leverkusen (H)
Holdet fra Ruhrpotten er pga. den elendige målscore nødt til at få flere point end fx Stuttgart, men slutprogrammet er faktisk ikke dumt.

Hertha Berlin

Det ser dæleme tungt ud for den gamle dame fra Berlin. Holdet fik en livlinje med sejren over Stuttgart men det er nok en stakket frist. Taber berlinerne næste kamp i Köln, så er der nok dømt 2. Bundesliga for første gang siden 12/13-sæsonen.

Herthas resterende program:
1. FC Köln (U)
VfL Bochum (H)
Wolfsburg (U)
Får berlinerne noget med hjem fra Köln, så er kampen mod Bochum jo en lækkerbisken. Sidste runde mod Wolfsburg ser dog svær ud, da ulvene sagtens kan tænkes at skulle bruge en sejr for at kvalificere sig til Europa.

Hvem rykker ud af Bundesligaen?

12 Werder Bremen, 38 points
13 Hoffenheim, 35 points
14 Augsburg, 34 points
15 Bochum, 33 points
16 Stuttgart, 32 points
17 Schalke, 30 points
18 Hertha Berlin, 27 points

 

 

You may also like
VfL Bochum, Ruhrstadion, fodboldrejse, optakt
VfL Bochum – Was für ein Comeback
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt: RB Leipzig – Schalke: Rykker Schalke ned igen?
2. Bundesliga, medlemmer
Optakt til 24. runde i 2. Bundesliga: Er det nu, at HSV dummer sig?