bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Gode råd til dit managerhold

Gode råd til dit managerhold

Der er spillet en enkelt runde i vores managerspil på holdet.dk, men der er stadig 16 runder igen. Vi giver her et bud på nogle af de spillere, vi tror, kommer til at tjene mange point i foråret. For en god ordens skyld gør vi opmærksom på, at artiklen blev skrevet inden første spillerunde, så priserne på de forskellige spillere har ændret sig siden da.

Screen Shot 2015-02-03 at 15.13.29

Mål
Manuel Neuer – Bayern München (7,5 mio)
7,5 mio. er selvfølgelig en del for en målmand, men de penge er hurtigt tjent hjem igen på sejre og ikke mindst clean sheets. Bayern lukkede kun fire mål ind i hele efteråret, og selvom det bliver svært at gentage den bedrift, så har vi så stor en tiltro til Bayerns defensiv, at vi vælger Neuer i buret.
Alternativet: En lidt billigere løsning kunne være Leverkusens Leno. Han har næst flest clean sheets i ligaen, og så er han næsten altid garant for en redning eller to på straffe.

 

Forsvar
Matija Nastatic – Schalke (3,5 mio)
Vi går ud fra, at Nastatic er hentet til for at spille, og han kan være med til at forbedre Schalkes defensiv, der trods acceptable 21 indkasserede mål til tider så meget ustabilt ud. Vi tror på, at Di Matteo får styr på forsvaret, og at Nastatic derfor spiller en god sjat point hjem i foråret.
Alternativet: Satser du i stedet på en mere målfarlig spiller (men også dyre) er Wolfsburgs Ricardo Rodriguez selvfølgelig oplagt. Han er god for både en håndfuld mål og assist i løbet af en sæson, og så spiller han på et hold med en stabil defensiv.

Johan Djourou – HSV (3 mio)
Inden du anfægter vores valg af en HSV-forsvarer, så er det værd at bemærke, at HSVs forsvar faktisk var det fjerde bedste i efteråret. At deres angreb så var pivelendigt er en anden snak. Djourou fik fuld spilletid og ragede kun et enkelt gult kort til sig.
Alternativet: Naldo. Brasilianeren er garant for mål og på et flittigt scorende hold med Bundesligaens tredje bedste forsvar er han et godt, men også halvdyrt valg.

Sebastian Jung– Wolfsburg (4 mio.)
Får fuld tid i alle kampe og spiller for et hold, der ikke lukker mange mål ind. Bidrager muligvis ikke med så mange scoringer og oplæg, men er et sikkert valg, der bør give et fornuftigt afkast i de fleste kampe
Alternativet: Har du lidt flere penge at gøre med, så er Augsburgs Paul Verhaegh også værd at overveje. Han sparker straffe og scorede hele fem gange i efteråret.

 

Midtbane
Pierre-Emile Højberg – Augsburg (2,5 mio)
Danskeren er lejet ud med henblik på at skulle spille fast, og til 2,5 mio ligner han et røverkøb på den centrale midtbane. Har endnu sit første Bundesligamål til gode, men hvis han får lov at spille på 8’er position hos Augsburg, tror vi på, at det kommer i foråret.
Alternativet: Vladimir Darida. Mange kort trækker lidt ned, men målfarligheden (fem mål i efteråret) er et plus.

Kevin de Bruyne – Wolfsburg (7 mio)
Tre scoringer og hele 10 assists i efteråret. Belgieren var en af Bundesligaens bedste før jul, og vi ser ikke grund til, at det skulle ændre sig.
Alternativet: Hajime Hosogai. Fra Hertha Berlin Han er med her, fordi han er billig, og så spiller han hver gang. Rager dog en del gule kort til sig og har karantæne i den første kamp.

Kevin Kampl – Borussia Dortmund (4 mio)
Med spillere på skadeslisten og til African cup of Nations, ser det ud til, at slovakken får masser af spilletid i begyndelsen. Scorede i venskabskampen mod Utrecht og ligner allerede en spiller Dortmund får glæde af fremover.
Alternativet: Jonas Hofmann scorede tre gange for Hjulmand og Mains, inden en skade holdte ham ude i de resterende ni (ingen af disse kampe blev i øvrigt vundet). Træner igen fuldt ud med truppen, men spørgsmålet er selvfølgelig, hvor lang tid der går, før han er oppe på samme niveau.

Marc Stendera – Frankfurt (3,5 mio)
Blev fast mand i anden halvdel af sæsonen, og på et mandskab der med 34 mål er Bundesligaens næstmest scorende, ligner Stendera en billig med god løsning på midten. Nåede i 11 kampe op på to scoringer og to assists i efteråret.
Alternativet: Til samme pris får du Ilkay Gündogan. Tyskeren er stadig et stykke fra topform og er ikke ligeså målfarlig som Stendera, men kommer formentlig til at spille fast på et Dortmund-hold, der næppe kan gøre det ligeså dårligt i foråret.

 

Angreb
Arjen Robben – Bayern München (9 mio)
Der findes billigere angribere, men der findes næppe bedre. Hollænderen var Bundesligaens bedste i efteråret med 10 scoringer og tre assists. Vi tror på, at han holder formen i foråret.
Alternativet: Marco Reus koster kun 6,5 mio og hvis han ikke igen løber ind i skader, ser vi både masser af mål og assists fra hans side.

Vedad Ibisevic – Stuttgart (3 mio)
Bosnieren er tilbage efter skader, og det er godt nyt for Stuttgart, der har manglet en angriber. Skal måske bruge et par kampe på at ramme formen, men når han gør, er han garant for mål. Også på et hold som Stuttgart.
Alternativet: Topscoreren ved U19 VM, Davie Selke, fik gang i målscoringen kort før jul. Scorede tre gange og lagde op til to i de sidste fem kampe, og selvom Di Santo kommer tilbage, så skal det unge angrebstalent nok få sine chancer.

Nils Petersen – Freiburg (3 mio)
Kom ud på et sidespor i Bremen, men er nu skiftet til Freiburg, hvor han formentlig kan se frem til masser af spilletid. Er som regel god for en håndfuld scoringer i løbet af en sæson.
Alternativet: Bas Dost. Det er lidt et sats. Sad udenfor det meste af efteråret, men spillede de sidste fem kampe for Wolfsburg, hvor det blandt andet blev det til to scoringer. Er foran Bendtner i hierarkiet, og Olic begyndte at se lidt slidt ud hen mod slutningen. Så hvis ikke Wolfsburg henter nyt blod til angrebet i løbet af transfervinduet, så kan hollænderen se frem til spilletid, og vi kan forhåbentlig se frem til mål.

 

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 15: De Beste fra Heidenheim
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 14 i Bundes Manager: Heja Heidenheim og Selke
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 10 – Wind Of Change