bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til runde 14 i Bundes Manager: Heja Heidenheim og Selke

Optakt til runde 14 i Bundes Manager: Heja Heidenheim og Selke

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold

At Bayerns hjemmekamp mod Union sneede væk, har jo nok ramt de fleste. Jeg kan i hvert fald ikke se, at der er sket de store forskydninger i toppen. Bochum vandt hjemme, men jeg havde de forkerte spillere på mit hold, så det flyttede ikke alverden. Runde 14 er igen en svær en af slagsen, hvor man skal kigge langt efter de oplagte favoritter. Jeg har dog et godt øje til Heidenheim, der hjemme på Voith-Arena tager imod oprykkerkollegaerne fra Darmstadt.

Mine udskiftninger

Forsvar
Matej Maglica (2,1 mio.) Darmstadt ud – N. Theuerkauf(2,2 mio.) Heidenheim ind
Darmstadt skuffede mig i hjemmekampen mod Köln, hvor de så meget blege ud. Heidenheim kan sagtens vinde den her kamp, og her spiller Theuerkauf faktisk på midtbanen, så det kan endda kaste lidt lækkert af sig.

Midtbane

Exequiel Palacios (5,1 mio.) Leverkusen ud – Eren Dinkci (3,8 mio.) Heidenheim ind og Tim Skarke (3 mio.) Darmstadt ud – Jan Niklas Beste (4,5 mio) Heidenheim ind.
Jeg er gået kold i Palacios, som længe hverken har leveret scoringer eller mål. Så er en kamp ude mod Stuttgart heller ikke let. Når jeg nu tror på Heidenheim i hjemmekampen mod Darmstadt, så kan jeg jo lige så godt købe de to spillere, der leverer midtbanemålene for oprykkerne. Dinkci og Beste har til sammen stået for ti mål og fire oplæg.

Angreb 

Victor Boniface (7,7 mio) Leverkusen ud – Davie Selke (5 mio.) Köln ind
Selv om Leverkusen-angriberen kom på tavlen i hjemmekampen mod BVB, så ryger han af. Steffen Baumgart er ved at få gang i sit Köln-mandskab og jeg tror på Selke i hjemmekampen mod Mainz.

Takuma Asano (3,8 mio.) Bochum ud – Tim Kleindienst (4,9 mio.) Heidenheim ind
Bortset fra en pludselig opblomstring har der været langt mellem snapsene for Asano, og den slags koster. Ind kommer i stedet Heidenheims spidsangriber og straffesparkskytte. Jeg kan ikke se, hvad der kan gå galt.

Mine overvejelser

Dem har der dælme været mange af. De gode hold møder hinanden i runde 14, hvor fx Stuttgart møder Leverkusen, Dortmund tager imod Leipzig, og hvor Bayern skal på en ikke helt let udekamp i Frankfurt. Derfor beholdte jeg tre ud af fire Bochum spillere og satser på Köln og især Heidenheim i bundstriden.

Mit anførervalg

Jeg satser på, at sneen er skovlet væk og fortsætter ufortrødent med Harry Kane.

Foto: holdet.dk

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 7 i Bundes Manager: Ich habe fertig mit dem Bayern München
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 5 i Bundes Manager: Med på Werder-vognen
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 4 i Bundes Manager forår 2024 – Eisern Union