bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Gode råd til dit managerhold – Bundesligaen 2019/20
Managerhold Bundesliga

Bundesligaen står for døren, og det er tid til igen at finde ud af, hvem der i virkeligheden er Bundesligaens bedste manager. Vi har traditionen tro oprettet et gruppespil på holdet.dk, hvor du kan dyste mod dine venner, når æren og ikke mindst håneretten er på spil. Se nederst i artiklen, hvordan du tilslutter dig vores gruppespil.

Her følger gode råd til dit managerhold, hvor vi har valgt en 4-3-3 formation. Vær opmærksom på, at spillerne er valgt ud fra, hvordan de forventes at gøre det i løbet af efteråret og IKKE kun i åbningskampen.

Mål

Yann Sommer – Gladbach (5,5 mio)
Vi vælger den lidt billigere løsning her og gemmer pengene til længere fremme på banen. Sommer og Gladbach har en ganske fin defensiv, så i forhold til værdi for pengene ser det ganske fornuftigt ud. Har du flere penge, skal valget formegentlig står mellem Neuer eller Gulaschi.

Forsvar:

David Abraham – Eintracht Frankfurt (2,5 mio)
Fast mand uanset om der spilles med tre eller to i bagkæden. En billig forsvarsspiller på et hold, der kommer i den bedre halvdel og som sjældent får kort. Omvendt bliver det så heller ikke til mål eller oplæg fra Abraham, men det lever vi også med til 2,5 mio.

Joshua Kimmich – Bayern München (6,5)
Skal uden tvivl med på vores managerhold. 13 oplæg sidste år er überragend for en forsvarsspiller, der samtidig spiller på et hold, der har en af de bedste defensiver i ligaen, hvis ikke den bedste. Kan måske score flere mål i efteråret, da han sagtens kan tænkes at få kampe på midten af banen. Der skal noget helt særligt til, hvis ikke Kimmich skal med på dit managerhold.

Jonjoe Kenney – Schalke (2,5 mio)
Han var med for England til sommeren U21-slutrunde og er kommet til Schalke på et lejeophold fra Everton. Til blot 2,5 mio og med udsigt til en del spilletid under David Wagner, så skal han nok score højt på index-værdien, der måler spillernes point i forhold til deres pris.

Benjamin Pavard – Bayern München (3,5 mio)
Lidt et sats, da han ikke er udset en startplads. Men med Kimmich til at vikariere på midten og en Hernández, der først skal i gang efter sin skade samt en Boateng, der stadig er store spørgsmålstegn ud for, kan Pavard måske spille sig på i efteråret, og så er 3,5 mio et fund for den franske verdensmester.

 

Midtbane

Michael Gregoritsch – Augsburg (4 mio)
Vi har ikke den store tiltro til Augsburg (og det blev ikke bedre af blamagen i pokalen), men Gregoritsch er som regel god for en god håndfuld mål i løbet af en sæson. Ikke dumt for en spiller, der også kan spille helt fremme, men som i spillet her er listet som midtbanespiller. Får derfor en plads på vores managerhold.

Jadon Sancho – Borussia Dortmund (7,5 mio)
Flest assist i ligaen i sidste sæson og bliver også bedre og bedre i rollen som målscorer. Spiller fast og er næsten altid involveret i det offensive spil på et hold, vi tror kommer til at notere sig for de fleste mål i denne sæson. Og så er han ikke uvæsentligt midtbanespiller i spillet her modsat kollegaerne Reus, Hazard og Brandt. Lidt ligesom med Kimmich skal talegaverne være i orden, hvis ikke du vælger at have Sancho på dit hold.

Amine Harit – Schalke (2,5 mio)
Harit har været på vores Bundesliga-hold før, men har ikke helt indfriet forventningerne. Denne gang er han derfor også prissat lavere, men han er på vej ind i sin bedste alder og har nu også noget erfaring med sig. Han skal nu i gang med sin tredje sæson for Schalke, og det kunne godt blive til et gennembrud for den unge midtbanespiller. Generelt skal vi spare lidt på pengene her for at få råd til de dyre drenge fra Dortmund og Bayern.

Angriber

Paco Alcácer  Borussia Dortmund (6,5 mio)
Frontangriberen i Dortmunds 4-2-3-1 system til 6,5 millioner er simpelthen et røverkøb. Havde han kostet 2 millioner mere, skulle han også være på holdet. Spanieren der kom til fra Barcelona er førsteudfordrer til Lewandowski i kampen om topscorertitlen, og med Dortmunds styrke på de offensive midtbanepladser, så tror vi på at Alcácer får overgået sin sæsontotal fra sidste sæson på 19 mål.

Goncalo Pacienca – Eintracht Frankfurt (4,5 mio)
Vores bud på denne sæsons store positive overraskelse. Portugiseren stod bag den magiske trio med Jovic, Haller og Rebic i sidste sæson, men med de to førstnævnte væk er der plads til at vise, hvor dygtig en fodboldspiller og ikke mindst målscorer han er.

Marcus Thuram – Gladbach (4 mio)
En af Gladbachs interessante signings denne sommer er Liliam Thurams søn, Marcus, som i sin debut for klubben i DFB Pokalen scorede sit første mål. Fire millioner er måske på grænsen, men Gladbach har altid været garant for en masse mål, og det skal nok blive til masser af spilletid for Marcus Thuram i Oliver Roses system.

 

Gruppenavn: Bulibold efterår 19/20
Kodeord: kugelblitz

Managerhold Bundesliga

You may also like
Bundesligamanager, holdet.dk
Gode råd til Bundesligamanager efterår 2021
EM-manager, Nationalelf, EM 2020
Gode råd til EM-manager 2020
Managerhold, Bundesliga
Gode råd til dit Bundesliga Managerhold forår 2021
Managerspil, holdet.dk, sæson 2020/21
Gode råd til Managerspil hos holdet.dk – efterår 2020/21