bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Gensyn med fem målrige kampe fra Bundesligaen
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester

Der er desværre lang tid til, at bolden igen ruller i Tyskland. Vi har derfor lavet en guide til jer, som giver mulighed for at gense fem af de mest målrige og dramatiske kampe fra Bundesligaen i deres fulde længde. Fra Revierderby og en ustoppelige hollænder til Lewandowskis legendariske fem mål på ni minutter

 

RB Leipzig – Bayern München (4-5)
33. spillerunde.
13 maj. 2017.
Red Bull Arena

Den første kamp som vi har fokus på fandt sted på andensidste spillerunde i 2016/2017 sæsonen. Bayern München havde allerede vundet mesterskabet på dette tidspunkt, da de havde hele 10 point ned til RB Leipzig på andenpladsen. RB Leipzig havde dog brug for point, hvis de skulle være sikre på at holde deres placering i ligaen. Kampen var en af de mest spændende den sæson, og der var underholdning fra start til slut, hvor Bayern nok en gang viste, at man aldrig skal afskrive dem, selvom de er bagud, og hvor Arjen Robben leverede en af sine signaturscoringer.

Borussia Dortmund – Schalke 04 (3-2)

12. spillerunde.
8 november. 2015.
Signal Iduna Park.

Den anden kamp på listen er det første Revierderby fra 2015/2016 sæsonen. Her tog Borussia Dortmund imod Schalke 04, som blandt andet havde danske Pierre-Emile Højbjerg med på bænken. og en ung Leroy Sané i startopstillingen. En kamp mellem de to hold fra Ruhr distriktet plejer at være intens, og denne kamp var ingen undtagelse.

Borussia Dortmund – VfB Stuttgart (4-4)
28. spillerunde.
30 marts. 2012
Signal Iduna Park.

Vi bliver på Signal Iduna Park, hvor VfB Stuttgart kom på besøg i 2011/2012 sæsonen. Borussia Dortmund kæmpede for at vinde Bundesligaen, og de lå inden kampen fem point foran Bayern München på andenpladsen. Kampen var en ren rutsjebanetur for Jürgen Klopps tropper, da den fik en vanvittig afslutning. Dette er et eksempel på, at man aldrig skal give op. Bare spørg Christian Gentner fra Stuttgart.

Bayer Leverkusen – VfL Wolfsburg (4-5)
21. spillerunde.
14 februar. 2015.
BayArena.

Det er dog ikke kun Borussia Dortmund, som kan levere store dramaer i Bundesligaen. Vi har derfor også fundet kampen mellem Bayer Leverkusen og VfL Wolfsburg fra 2014/2015 sæsonen frem. Hvis man elsker mål, er dette den perfekte kamp at se. Heung-min Son fra Leverkusen og Bas Dost fra Wolfsburg stjal showet, da de to mandskaber spillede en af de mest dramatiske kamp den sæson.

Bayern München – VfL Wolfsburg (2015)
6. spillerunde.
22 september. 2015.
Allianz Arena.
Den sidste kamp på vores liste er mellem Bayern München og VfL Wolfsburg fra 2015/2016 sæsonen. I denne kamp så man en af de vildeste enkeltmandspræstationer nogensinde fra Robert Lewandowski, som på ni minutter scorede hele fem mål. Hvis man bare ønsker at se Lewandowskis enestående bedrift, kan man spole videoen frem til 56:24 og se de efterfølgende ni minutter. Überragend!

You may also like
Werder Bremen, Jens Stage, Niclas Füllkrug
Højdepunkter: VfB Stuttgart – Werder Bremen 0-2: Se Jens Stage score sit første mål for Werder
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Højdepunkter: Hertha BSC – Wolfsburg 0-5: Jonas Wind med frækt lob på Oliver Christensen
Optakt, Højdepunkter, Wolfsburg, Freiburg
Højdepunkter og mål: Wolfsburg – Freiburg 6-0: Jonas Wind med to scoringer
Højdepunkter, Optakt, Eintracht Frankfurt, Schalke 04
Højdepunkter og mål: Eintracht Frankfurt – Schalke 3-0. Jesper Lindstrøm scoring efter solotur