Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Fem favoritter til at vinde Bundesligaen - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Fem favoritter til at vinde Bundesligaen
Meisterschale, Bundesliga, Bundesligasæson, Bundesligaen, sæsonen 2022/23, video

Om cirka en måned går det løs igen, når Bundesligaen anno 2020/21 fløjtes i gang. Men hvor står de formodede tophold inden den kommende sæson?

Den 18. september er der igen Bundesliga på programmet. Når bookmakerne åbner for odds på Bundsligavinderen, så kan du bruge bet365 bonuskode til at have lidt ekstra fra start. Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen sluttede sidste sæson i top 5, og det er formentlig også blandt de hold, at vi skal finde Bundesligavinderen anno 2020/21. Men hvordan er det aktuelle styrkeforhold?

 

Bayern München
Rekordmestrene vandt i denne sæson det ottende mesterskab i træk, og selvom den nye sæson stadig er en lille håndfuld uger væk, så skal meget gå galt, hvis ikke det også skal blive til det niende på stribe for de suveræne sydtyskere. Truppen er blevet forstærket med tilgangen af Leroy Sané, og Niklas Süle er tilbage i omdrejninger efter sin korsbåndsskade. De rutinerede kræfter som Manuel Neuer, Robert Lewandowski og Thomas Müller viser ingen tegn på formnedgang, og med Hansi Flick ved roret har Bayern München genfundet sin attraktive og aggressive stil, som indtil videre har gjort dem ubesejrede i hele 2020 med 26 sejre i 27 kampe.

 

Borussia Dortmund
Det bedste bud på en konkurrent finder vi igen hos Borussia Dortmund. Modsat sidste sæson har BVB denne gang ikke ville tale højt om et mesterskab, men det kunne de måske godt. For selvom Bayern har været suveræne, så er Dortmund på deres topniveau ikke langt fra rivalerne. Det hjælper dem gevaldigt, at Emre Can og særligt Erling Haaland får en hel sæson, og hvis de som ventet kan holde på Jadon Sancho, så har de offensivt midlerne til at spille op mod Bayern. Defensivt har de dog stadig nogle problemer, der skal løses, hvis de vil vinde det første mesterskab siden 2012.

 

RB Leipzig
Østtyskerne drømmer om en dag at nå helt til tops, og de tager for hver sæson et skridt i den rigtige retning mod det første tyske mesterskab, men det bliver ikke i 2020/21, at det lykkes. Julian Nagelsmann havde en flot første sæson som træner for RB Leipzig, men med salget af Timo Werner har de mistet en kæmpe profil, som de ikke sådan videre kan erstatte. De skal skrabe flere point sammen mod topholdene og undgå for mange dumme uafgjorte, hvis de for alvor vil være en trussel.

 

Borussia Mönchengladbach
Der var inden sidste sæson store forventninger til Marco Rose, og den tyske træner demonstrerede hvorfor med en flot fjerdeplads. Gladbach skal dermed spille Champions League, og selvom det ganske givet koster nogle point i ligaen, så bør truppen være så stærk, at den igen bør sigte efter at komme med i top 4. De står umiddelbart ikke til at miste nogle af deres profiler og har hentet Hannes Wolf på leje i RB Leipzig.


Bayer Leverkusen
Lidt skuffende blev det blot til en femteplads for Bayer Leverkusen, der under Peter Bosz spillede noget forførende fodbold. I den kommende sæson må de efter alt at dømme klare sig uden den helt store profil, Kai Havertz, der forventes at forlade klubben, nu hvor eventyret i Europa League er ovre. De har offensivt et stort potentiale og kan drille alle de store hold, men problemet er stabiliteten og en til tider usikker defensiv. Det rækker derfor ikke til mere en højest en placering i top 4.

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Tilskuersnit for Bundesligaen
50+1 reglen og Bayer Leverkusen – Pandoras pilleglas?