bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Eintracht Frankfurt melder alt udsolgt til endnu et europæisk eventyr

Eintracht Frankfurt melder alt udsolgt til endnu et europæisk eventyr

Optakt

Sidste sæson så vi Frankfurt-tilhængerne imponere resten af Fodboldeuropa med deres loyalitet og fest i gaderne. I den kommende sæson ser det ud til, at festen fortsætter – i hvert fald er alle billetter til hjemmekampene i Europa League revet væk.

Det er svært ikke at tage sig selv i at håbe, at Eintracht Frankfurt klarer sig gennem kvalifikationen til Europa League. Hvorfor? Fordi fankulturen i byen er helt unik.

Man snakker altid om, hvad det er tyske fodboldfans kan, og det har Eintracht Frankfurt virkelig vist i løbet af deres rejse sidste år i Europa League. Imponerende tifoer blev vist frem på Commerzbank-Arena, og alverdens udebaner blev til hjemmebaner, når Frankfurts fans en torsdag aften sendte flere tusinde tilhængere til Cypern.

Billetterne til både hjemme- og udekampe blev revet væk, og opbakningen og støtten var enorm til Frankfurt, der røg ud i semifinalen til Chelsea på straffespark. I år ser fansene i hvert fald ud til at være klar til endnu et europæisk eventyr. Kvalifikationen til Europa League er nemlig lige om hjørnet, og alle billetter på Commerzbank-Arena er blevet revet væk. 40.000 såkaldte Dauerkarten, altså sæsonkort, er blevet udsolgt til tuneringen. Samtidigt er alle 14.000 restbilletter blevet købt af klubbens medlemmer, og derfor vil der være udsolgt, hvis alle vel og mærke bruger deres billet, til alle Europa League-kampene i Frankfurt i den kommende sæson.

Det må i den grad siges at være imponerende, især når man har in mente, at det ikke en gang er sikkert, at holdet når hele vejen til gruppespillet. Det ligger dog lige til højrebenet, selvom der er tale om en lang og kompliceret vej, burde de fleste modstandere være hold, som Eintracht Frankfurt sagtens kan bide skeer med.

Frankfurt træder in i 2. kvalifikationsrunde, men i denne sæson skal de klare sig videre, som de fleste ved, uden stjerneangriberen Luka Jovic. Serberen, der spillede en stor sæson sidste år er nemlig blevet solgt til Real Madrid. ”Die Adler” har dog forsøgt at ”opfinde” en ny Jovic, da man har hentet en anden serbisk angriber Dejan Joveljic til klubben for €4 mio. Om han har samme sans for mål vil tiden vise.

Frankfurt møder vinderen af kampen mellem serbiske Radnicki Nis og estiske Flora i 2. kvalifikationsrunde, hvor de skal forsøge at klare sig videre.

Die Eintracht und Frankfurt haben Europa im Herzen.

You may also like
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Guide: Fodboldrejse til Holstein Kiel
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Guide: Fodboldrejse til Hansa Rostock
Arminia Bielefeld, rejse, fodboldsrejse, fodboldweekend
En fodboldweekend med kampe i Bielefeld, Bochum og Groningen
TSG Hoffenheim, optakt, stadion, fodboldrejse
Guide: Fodboldrejse til TSG Hoffenheim