Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Bundesliga: Rundens Hold (uge 13) - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga: Rundens Hold (uge 13)

Bundesliga: Rundens Hold (uge 13)

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 13 (4-2-3-1):

bulibold rundens hold uge 13 bundesliga

Tor

Ralf Fährmann – Schalke 04
Der var pres på Schalke ovenpå afklapsningen mod Chelsea, men de kongeblå og keeper Fährmann rejste sig flot mod Mainz. Hele ni redninger stod målmanden noteret for.

Abwehr

Paul Verhaegh – Augsburg
Der er genvalg til den hollandske højreback, der med sit femte sæsonmål nu ligger nr. 1 på topscorerlisten i Augsburg.

Marco Russ – Eintracht Frankfurt
Frankfurt har ikke altid haft lige meget held mod Dortmund, men i søndagens sene kamp forlængede man BVB’s krise og sendte dem ned på sidstepladsen med en 2-0-sejr. Russ var en sikker skanse i defensiven, hvor han vandt utrolige 16 luftdueller, og lagde også op til et mål.

Robin Knoche – Wolfsburg
Den 22-årige Knoche har sat sig tungt på den ene midtstopperplads i Wolfsburg og med et matchvindermål samt cleansheet i topkampen mod Gladbach, kan landsholdebuten efterhånden ikke være længe væk.

Kim Jin-Su – Hoffenheim
Med sin kun anden Bundesliga-start er det ikke meget man har set til Kim, men at sydkoreanere kan begå sig Bundesligaen vidste vi allerede. Med en assist og seks tacklinger spillede venstrebacken sin bedste kamp hidtil.

Mittelfeld

Pirmin Schwegler – Hoffenheim
Der har været lidt langt mellem snapsene siden den tidligere Frankfurt-anfører skiftede klub, men mod Hannover var han i storform med både mål, assist og fem succesfulde tacklinger. På sine gode dage én af de bedste boks-til-boks spillere ligaen.

Zlatko Junuzovic – Werder Bremen
Den østrigske midtbanespiller har gang i en udmærket formkurve og scorede i 4-0-sejren over Paderborn sit første sæsonmål, og hvilket ét af slagsen (se nederst i artiklen).

Karim Bellarabi – Bayer Leverkusen
Der har været lidt stille omkring Bellarabi efter en vild sæsonstart, men mod Köln var han tilbage i storform igen. 2 scoringer hjalp Bayer Leverkusen til at vinde 5-1 i lokalderbyet.

Lars Stindl – Hannover 96
Vi letter på hatten for Stindl, der kun har spillet 178 ligaminutter denne sæson pga. skader. Mod Hoffenheim var han tilbage i hopla med to scoringer.

Eric Maxim Choupo-Moting – Schalke 04
Dannede partnerskab med Huntelaar i 4-1-sejren over sin tidligere klub Mainz, men vi rykker ham ned på venstrekanten, hvor han også gør sig. Han undlod at score mod sin gamle klub, men leverede to assists og riberyske 13 vellykkede udfordringer!

Sturm

Klaas-Jan Huntelaar – Schalke 04
Der Hunter stemplede ind! Efter fire målløse og meget kedelige kampe var den hollandske målræv tilbage igen. Hattrick og en enkel assist blev det til mod Mainz. Rundens spiller.

Trainer

Roberto di Matteo – Schalke 04
di Matteo var allerede ved at være under pres efter 0-5-blamagen mod Chelsea, men det gik ham åbenlyst ikke på. Mod Mainz valgte han for anden gang i sæsonen (den første var mod sidste uges sejr over Wolfsburg) en 5-3-2 variant, hvor Choupo-Moting og Huntelaar kunne spille sammen på toppen. Dét udnyttede de i den grad og kørte showet mod Hjulmands Mainz, så cadeau til italieneren for at få holdet tilbage på ret køl med det samme.

Ugens kamp: Bayer Leverkusen – FC Köln 5-1

Seks mål fik vi i lokalopgøret i Nordrhein Westphalen. Hjemmeholdet stod for hovedparten af dem og med flere flotte af slagsen, var det bestemt en seværdig kamp.

Ugens Tor

Med et frispark fra noget der lignede tredive meter besluttede Werder Bremens midtbanespiller, Junuzovic, at det var ved at være tid til sæsonens første scoring.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?