bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > bulibold.dk > Bundesliga-manager – Konkurrence og gode råd

Bundesliga-manager – Konkurrence og gode råd

Bundesligaen vågner snart fra sit vinterhi, og det samme gør derfor vores Bundesliga-manager spil. Deltag i vores gruppespil, hvor håneretten er på spil og få her et par gode ideer til, hvem der måske kan vise sig som forårets fiduser.

Vi gør opmærksom på, at spillerne er udvalgt ud fra, hvordan de forventer at klare sig i hele forårssæsonen og ikke blot i den første kamp.

Målmand:

Manuel Neuer, 6.5 mio., Bayern München
Han er oftest den mest populære målmand i spillet, men det er ikke ensbetydende med, at det er bedst at vælge ham. Det er det dog denne gang, da han grundet Bayerns svingende efterår koster 1 million kroner mindre, end hvad han normalt koster. Målmændene fra top 4 holdene koster alle det samme, og blandt dem er Neuer klart det bedste valg.

 

Forsvar:

Jean Zimmer, 2.5 mio., Düsseldorf
Med en imponerende slutspurt i december formåede Düsseldorf at komme væk fra bunden af ligaen. Blandt andet slog de Dortmund som det eneste hold i efteråret, og i denne kamp scorede Zimmer. Selvom han er listet som forsvarsspiller, så spiller han ofte på kanten og til 2.5 mio. ligner han et godt køb, hvis Düsseldorf kan fortsætte formen.

Raphael Guerreiro, 4 mio., Dortmund
Hvorfor betale fire millioner kroner for en mand, der ikke er garanteret fast spilletid? Fordi han spiller for topholdet i ligaen på en af de fire forreste pladser, modtager point for rent mål i kraft af hans position som forsvarsspiller, men scorer og lægger op til mål regelmæssigt. Derudover var han fast mand før sit skadesforløb, og han kan derfor nemt spille sig helt ind i varmen igen. Hvis du undrer dig over, at han ikke har scoret i ligaen endnu, så tjek hans stats for Champions League i år: Fire mål i fire kampe.

Dan-Axel Zagadou, 4 mio., Dortmund
Den billigste af de fire midterstoppere i Dortmund, og med en lang skadespause til Akanji kommer den unge franskmand formentlig til at spille en del. Er god med bolden, og hans højde gør ham også til en trussel på dødbolde. Får dog lidt for mange dumme kort, og derfor kan du i stedet overvej Hakimi til 5 mio., hvis du har pengene til det. 

Midtbane:

Vincenzo Grifo, 3.5 mio., Freiburg
Italieneren var en yderst populær herre i de to sæsoner, han spillede i Freiburg, hvor han scorede 20 ligamål fra midtbanen, dog fordelt på en sæson i hver af de to bedste tyske rækker. Derefter blev han ikke det ønskede succes i hverken Gladbach eller Hoffenheim, hvilket har sendt ham tilbage til Freiburg. Det er et sats, om han kommer tilbage til samme form, som sidst han var i klubben, men hvis han gør, så er han et scoop til prisen.

Kingsley Coman, 5 mio., Bayern München
Fik det meste af efteråret ødelagt af en skade, men er oppe i fulde omdrejninger igen. Bayerns mest kreative kraft og han kommer til at få masser af kampe og score pænt med mål i foråret. Ligner et must-have på de fleste Manager-hold.

Dennis Geiger, 2,5 mio., Hoffenheim
Fik lige akkurat en kamp mod Manchester City før jul, men sad ellers ude hele efteråret. Har trænet fuldt med i optakten til foråret, og han har tidligere vist, at han er et stort talent. Der kommer ikke mange mål fra hans side, men han koster kun 2,5 mio euro og spiller på et hold, som i foråret ikke har europæisk fodbold at tænke på, og som vi spår kommer til at klatre op i tabellen.

Nadiem Amiri, 3,5 mio., Hoffenheim
Vi fortsætter med at vise tiltro til de skadede spillere. Amiri har siddet ude i lang, lang tid, men fik ligeledes comeback i kampen mod Manchester City. Scorer flere mål end kollega Geiger, selvom han reelt burde score flere qua sin position på den offensive midt. Vi investerer dyrt længere fremme, så til 3,5 mio ligner det et fornuftigt sats.

Mijat Gacinovic, 3 mio., Eintracht Frankfurt
Vi er ikke for alvor overbevise om denne handel, men fattes penge, og Gacinovic har potentiale til mere, end hvad han rent statistisk leverede i manager-sammenhæng i efteråret. Spilletid i 16 ud af 17 kampe på et hold, der gerne spiller offensivt. Det bør kaste mere end blot en enkelt assist af sig, som tilfældet var i efteråret. Og så lever vi med, at vi næppe tror på, at Frankfurt rammer samme høje niveau i foråret.

Angriber:
Joelinton, 5,5 mio., Hoffenheim
Endnu en Hoffenheim-spiller. Joelinton spillede et forrygende efterår og ligner en angriber, de får svært ved at holde på i Hoffenheim. Vi tror som nævnt på, at Nagelsmann får dirigeret sine tropper lidt længere frem i tabellen, og Joelinton er spidsangriber på et hold, der scorer mange mål. Derfor skal han med.

Robert Lewandowski, 10 mio., Bayern München
Spillets dyreste er også spillets bedste. Havde ligesom holdkammeraterne et lidt halvskuffende efterår, men han får bedre leverancer, nu hvor Koman er tilbage på holdet. Reus, Werner og Alcácer er alle billigere, men med Lewandowski er vi garanteret mål. Spiller næsten altid fra start, og bliver Bayern slået ud af Champions League af Liverpool, så er der fuldt fokus på at indhente Dortmund i Bundesligaen.

Gruppenavn: Bulibold forår 2019
Kodeord: kugelblitz

Hold øje med både twitter og facebook, hvor vi i den kommende tid udlodder guldhold+

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus