bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bidder fra den tyske presse: Hummels’ fremtid og stikpille til England

Bidder fra den tyske presse: Hummels’ fremtid og stikpille til England

Hvad rører sig i de tyske medier i denne uge? bulibold.dk leverer et kort overblik over et par af de vigtigste emner fra ugen, der gik – direkte fra vores mand i München.

Hummels’ hemmeligheder

I kraft af landsholdspausen har det været en stille uge i de tyske medier, hvor det meste har handlet om André Schürrles pragtpræstation mod Sverige, samt selvfølgelig det faktum at Tyskland endnu engang lukkede flere mål ind end hvad der sømmer sig for en Weltmeisterkandidat. Den ligegyldige kamp mod svensken gav desuden Jogi Löw chancen for at uddele spilletidsgaver til sin trup, og det betød at Mats Hummels var tilbage i startopstillingen. Netop Hummels har i den seneste tid tiltrukket sig en del negativ opmærksomhed, men det lader ikke til at have skræmt FC Barcelona, som ifølge Bild skulle have udset sig Hummels som nyeste forstærkning til gengæld for små €35 millioner. Historen giver på mange måder mening for Barcelona mangler i den grad en midtstopper og Hummels’ benovelse for katalanerne er velkendt. Alligevel gik ikke længe før både Dortmund-boss Zorc og Hummels’ egne rækker skød rapporten ned som rene rygter overfor Kicker. Om det så er sandt eller om turen virkelig går sydpå til nye udfordringer ved Middelhavet til sommer, ja det ved kun Hummels selv…

Hoenigsteins helte

Stille går det også for sig hos Raphael Hoenigstein, Guardians roste Bundesliga-darling, som brugte ugen på at forfatte en kort liste over de fem største overraskelser i Bundesligasæsonen hidtil. Blandt andet bliver der uddelt roser til Hoffenheims målrus, FC Augsburg mere-end-godkendte start på sæsonen samt Nicolai Müllers nærmest ufattelige transformation til en af ligaens giftigste skarprettere. Ikke nødvendigvis “Rapha”s bedste eller mest omfattende skriv, men listen indeholder et par gode pointer, som det trods alt er pokkers svært at være uenig i.

Kahns Kritik

Kahn

En mand med meninger – og en alternativ tøjsmag

Med Tyskland videre som sikker gruppevinder i VM-kvalen er det tid til at kigge rivalerne grundigt i sømmene og vurdere hvem, der eventuelt kunne stikke en kæp i hjulet på de tyske VM-drømme. Hadet til Italien, frygten for Spanien og arrogancen overfor Holland er de fleste steder akkurat så intakt som altid, og tirsdag aften tilføjede Oliver Kahn så endnu en klassisk vurdering af en modstandernation, nemlig England. Englænderne sikrede sig som bekendt den eftertragtede direkte VM-kvalifikation for næsen af Ukraine, men det er ikke noget, der har imponeret den tidligere Bayern-keeper. Live i ZDF-studiet blev Englands styrke forsøgt evalueret, og her var Kahn karakteristisk klar i spyttet: “England ser jeg ikke som en konkurrent eller kandidat til at vinde VM” sagde han. “De har ikke styrken i øjeblikket. England kommer til at… deltage”. Ikke just flatterende ord fra den blonde ex-keeper, der efterhånden har fået for vane at at sige sin uforbeholdte og tiltider særdeles kritiske mening rigtig højt, nærmest uanset hvem der end måtte stå for skud.

You may also like
EM, EM 2024, Tysklands trup til EM 2024
Her er Tysklands trup til EM 2024 – Hummels og Goretzka fravalgt
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Hall of Fame, DFB
NEKROLOG – Franz Anton Beckenbauer 1945-2024