bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bidder fra den tyske presse: Chartertur og prøveløsladelse

Bidder fra den tyske presse: Chartertur og prøveløsladelse

Hvad rører sig i de tyske medier i denne uge? bulibold.dk leverer et kort overblik over et par af de vigtigste emner fra ugen, der gik – direkte fra vores mand i München.

En falden fæstning

Efter en noget broget indsats i 3-3 kampen mod Paraguay var kritikken af Jogi Löws tropper til at tage og føle på. Flere store aviser satte spørgsmålstegn ved især forsvarets indsats og kritiserede Löws “naive” taktik. Die Nationalelf‘s bagerste kæde er normalt en fæstning, men med en fejlslagen (over)offensiv tilgang til kampen mod Paraguay er tiden ifølge de største kritikere kommet til selvransagelse for Löw og co.

Baggrund: “Die Chronischen Leiden an der Deutsche Abwehr“.

Willkommen, Vaclev!

Ugens vel nok mest spændende Bundesligatransfer kom i hus hos Armin Veh og Eintracht Frankfurt da man mandag kunne afsløre det 21-årige tjekkiske offensivtalent Vaclev Kadlec som ny nummer 10 i den rød-sorte trøje. Efter en sæson hvor målene fra angriberne udeblev var en stürmer højt på Vehs ønskeseddel, og med Kadlec får drømmen om europæisk fodbold et hak opad i det fodboldgale Hessen. Euforien blev dog tonet en smule ned af Veh, som var hurtig til at betegne den unge tjekke som “en udviklingsspiller”.

Vaclav Kadlec

Baggrund: “Kadlec ist da – Veh bremst die Erwartungen“.

Breno’s back

Efter 13 måneder i spjældet for brandstiftelse lysner det endelig for Bayerns problembarn Breno. Genindslusning i klubben er vejen frem, og som en særlig gestus står Bayern München klar med et generøst rehabiliteringsprogram. Holder Breno sig i skindet kan han dermed se frem til en tjans som ungdomstræner samt træning med reserveholdet – de fem timer om dagen han i første omgang har fripas fra brummen.

Baggrund: “Breno darf als Freigänger zurück zu Bayern München” [VIDEO].

Hovedbrud i Hamburg

Aogo

Efter en katastrofal start på sæsonen med hele otte indkasserede mål i blot to kampe, ligner HSVs bagerste noget, der er løgn. Tendensen har været på vej i et stykke tid, blandt andet med en 0-4 blamage mod Dynamo Dresden i sæsonoptakten. Alligevel benægter Thorsten Fink at have defensive problemer og valgte i stedet at give spillerne to dage fri efter 1-5 lussingen mod Hoffenheim. Det udnyttede Dennis Aogo til at springe på en flyver til Mallorca. Skidt timet, og allerede nu står det klart at Aogo står til skideballe hos sportsdirektør Kreuzer. Seriøse panderrynker i det nordtyske…

 

Baggrund: Heute muss Aogo zum Sportchef fliegen“.

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München 
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 5. runde i 2. Bundesliga: Kommer Schalke og Hertha i gang?
Union Berlin, optakt, udebanefans, sæsonkort
Så meget koster et sæsonkort i Bundesligaen i 2023/24 sæsonen