Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Ugens duel - Leon Bailey (Bayer Leverkusen) mod Ryan Sessegnon (TSG Hoffenheim) - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Ugens duel – Leon Bailey (Bayer Leverkusen) mod Ryan Sessegnon (TSG Hoffenheim)

Ugens duel – Leon Bailey (Bayer Leverkusen) mod Ryan Sessegnon (TSG Hoffenheim)

Bayer Leverkusen har været i fornem form i Bundesligaen, hvor de er førsteudfordrer til Bayern München i toppen af rækken. I rundens sidste kamp tager de imod TSG Hoffenheim hjemme på Bay Arena, og her kan duellen mellem Leon Bailey og Ryan Sessegnon bliver afgørende for, om “Die Werkself” stadig er i top 3 efter opgøret.

Bayer Leverkusen ligger lunt i svinget inden rundens kamp, da de ligger på en andenplads med kun to point efter Bayern München. Opgøret mod TSG Hoffenheim bliver derfor vigtigt for “Die Werkself”, hvor Leon Bailey kan blive den helt store oplevelse.

Den 23-årige jamaicaner var flyvende i Bayer Leverkusens seneste Europa League-kamp, da han scorede to mål i 4-0-sejren over Slavia Prag. Generelt har han været målfarlig i Europa, hvor det er blevet til fem scoringer, men derimod er det kun blevet til to mål i Bundesligaen.

Det er dog en mand med selvtillid, der nok skal sætte TSG Hoffenheims bagkæde under pres. Bailey har blandt andet et godt blik for sine medspillere, hvor han 14 gange har været arkitekten bag en stor chance.

Det er især i de små områder, hvor Bailey formår at gøre Bayer Leverkusen farlig, da 12 af de 14 afgørende afleveringer kommer grundet små pasninger. Her spiller Bailey overblik en vigtig rolle, da han formår at finde en medspiller, selvom det ser umuligt ud.

Leon Bailey elsker også at tage sagen i egen hånd, hvor han gerne vil udfordre sin direkte oppasser. Det skal han også forsøge på søndag, hvor der venter ham engelsk modstand. Her bliver det højst sandsynlig Ryan Sessegnon, der skal stoppe Bailey, og det kan give en fordel til jamaicaneren.

20-årige Ryan Sessegnon er en talentfuld fodboldspiller, og han har da også vist, at han godt kan forsvare. Det har især været i en-mod-en-situationerne, hvor han har fået stoppet sin modstander, da han 13 ud af 20 forsøg har vundet den duel.

Men lejesvenden fra Tottenham Hotspur har større offensive end defensive kvaliteter, hvor han ikke laver mange tacklinger. Det er blot blevet til 20 tacklinger i denne sæson, hvor han syv gange er kommet ud som taberen af duellen.

Det kan blive et problem mod Bailey, men statistikkerne viser faktisk, at Bailey ikke har været imponerende med sine driblinger i denne sæson. Han har 34 gange forsøgt at sætte sin modstander, men har hele 20 gange mistet bolden, som er anden flest i Bundesligaen.

Sessegnons offensive udtryk vil blive et problem mod Leon Bailey, men det kræver dog lidt fart i støvlerne fra jamaicaneren. Her skal han straffe Sessegnon, når TSG Hoffenheim spiller med en høj forsvarslinje.

Bailey kan sætte englænderen under pres med sine dybdeløb, og på den måde fremtvinge nogle dårlige beslutninger af Sessegnon, som det har været tilfældet flere gange i denne sæson.

I disse situationer, hvor Ryan Sessegnon bliver fanget ude af position, har han været nødsaget til at hive i nødbremsen. Det er indtil videre sket 11 gange i denne sæson, der er fjerde flest af alle TSG Hoffenheim-spillere. Det er også i bagrummet, at Leon Bailey er farligst, så her kommer det til at blive afgørende.

Jamaicaneren er kommet frem til 21 chancer i denne sæson, hvor 11 af dem kommer fra feltet. Her vil Bailey gerne trække ind i banen for at afslutte med sit venstreben, som det har været tilfældet flere gange i Europa.

Inden sæsonen var der tvivl om, hvor Bayer Leverkusens mål skulle komme fra, men 23-årige Leon Bailey har gjort sit for at mindske savnet af blandt andre Kai Havertz. Kantspilleren får søndag en afgørende rolle i kampen mod TSG Hoffenheim, hvor driblingerne og det kolde venstreben skal sidde lige i skabet, hvis han skal straffe gæsternes Ryan Sessegnon.

Ugens duel.
Statistik i Bundesligaen 2020/2021:

 

Leon Bailey:
Kampe: 9.
Assist: 3.
Mål: 2.
Nøgleafleveringer: 14 (1.6 per kamp).

 

Ryan Sessegnon:
Kampe: 7.
Clean sheets: 0.
Tacklinger vundet: 13 af 20 tacklinger.
Dueller vundet: 59 dueller.

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

 

Foto: www.bayer04.de og www.tsg-hoffenheim.de

You may also like
Tilskuersnit for Bundesligaen
50+1 reglen og Bayer Leverkusen – Pandoras pilleglas?
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
Leverkusen, stadion
Optakt: Bayer Leverkusen – Gladbach: Gamle bekendte mødes i Leverkusen
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?