Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Uefa straffer Eintracht Frankfurt med karantæne - to kampe uden tilhængere - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Eintracht Frankfurt > Uefa straffer Eintracht Frankfurt med karantæne – to kampe uden tilhængere

Uefa straffer Eintracht Frankfurt med karantæne – to kampe uden tilhængere

Når Eintracht Frankfurt i Europa League skal op i mod Arsenal og Standard Liege på udebane i gruppen, bliver det uden støtte på stadion. Uefa har nemlig besluttet at tildele klubben en straf på to kampe uden udebanetilhængere efter flere episoder med ballade.

Da Eintracht Frankfurt i sidste sæson kom hele vejen til semifinalen i Europa League, skete det med flot spil på banen og en unik støtte fra deres trofaste tilskuere, der forvandlede en hver udekamp til en hjemmebane, hvad enten de spillede i Cypern, Portugal eller England.

Tusindvis af trofaste tilhængere troppede op rundt om i Europa og skabte en kulisse, der sjældent er set. Da de i år spillede første udekamp i Portugal mod Vitoria Guimarães, mødte Frankfurt fans ligeledes talstærkt op, men denne gang var det ikke deres støtte til holdet, der trak overskrifter. Det gjorde i stedet den ballade, fangrupper fra begge hold skabte ved kort inden kampstart at komme i klammeri og kaste sæder efterhinanden.

Kampen i Portugal er langt fra første gang, at der har været problemer med Frankfurts fans. I sidste års gruppespil mod Lazio kastede en gruppe tilhængere fra Eintracht Frankfurt fyrværkeri efter modstandernes fans samt politi og efter problemer på tilskuerpladserne i kvalifikationen til dette års turnering i kampen mod Strasbourg, blev klubben af Uefa idømt en bøde på 48.000 euro og en besked om, at hårdere konsekvenser kunne føle næste gang, de forbrød sig mod reglerne.

Det er så sket nu med udelukkelsen af fans til de næste to gruppekampe i Europa League, hvor Frankfurt og Frederik Rønnow altså skal forsøge at sikre sig videre deltagelse uden opbakning fra sine fans. Holdet ligger på en delt andenplads i gruppen efter en sejr og et nederlag i de første to kampe. Udekampene mod Standard Liege og Arsenal spilles henholdsvis den 7. og 28. november.

You may also like
Foto: Canva
Danmark triumf over Belgien i UEFA Kvindernes Mesterskab
Optakt, Bayern München, højdepunkter
Optakt: Bayern München – Eintracht Frankfurt: Kan Lindstrøm sænke de tyske mestre?
Højdepunkter, Optakt, Eintracht Frankfurt, Schalke 04
Højdepunkter og mål: Eintracht Frankfurt – Schalke 3-0. Jesper Lindstrøm scoring efter solotur
Bayern München, fans, medlemmer
Bayern München har flest medlemmer – Frankfurt i top fem