bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Tre spillesider til dig, der er til tysk fodbold

Tre spillesider til dig, der er til tysk fodbold

Vil du spille på tysk fodbold hos en af de mange danske spillesider, så har vi samlet de tre bedste til dig lige her. Om du er til høje tilbagebetalinger, varieret spiludvalg, mulighed for live stream eller -odds, kan en af disse tre bookmakere leve op til dine krav.

Alle bookmakere på det danske marked tilbyder odds på Bundesligaen, men det betyder ikke, at der ikke spillesider, der er bedre end andre for os, der elsker at se og spille på tysk fodbold. Vi har fundet det, vi mener, er de tre bedste.

Unibet – stort spiludvalg og adgang til stream
Hos Unibet er du garanteret et stort udvalg af spilmuligheder på tysk fodbold. En vigtig del af det at spille på sport, er at kunne følge kampene i levende billeder. Denne mulighed har du hos Unibet, der live streamer kampene fra Bundesligaen. Det koster intet at se kampene, men vær opmærksom på, at du ikke kan streame en kamp, hvis du ikke har flere penge på din spilkonto, og du ikke har sat penge på kampen.

NordicBet – god til live spil
På trods af navnet er NordicBet altså ikke en bookmaker, der blot er til dem, der vil spille på vintersportsgrene eller skandinavisk fodbold. NordicBet har tit nogle meget interessante odds at finde på kampene, der adskiller sig fra det generelle marked. Så du kan ofte finde det mest fordelagtige odds på et udfald her. Derudover er NordicBet en bookmaker, der med en dedikeret livesektion satser stort på livespil til kampene. Så er du til spil, mens kampene er i gang, er det værd at satse på NordicBet. Her finder du desuden flere gode kampagner; du får blandt andet hver uge et 50 kr. risikofrit live spil til blandt andet Bundesligaen.

Betfair – mest for pengene
Oddsene kan variere fra kamp til kamp, og det er ikke muligt at udvælge en bookmaker, man kan sige, at du altid får det højeste odds hos. Ikke desto mindre er chancen oftest højest for dette her. Betfair har ifølge vores beregninger den bedste tilbagebetalingsprocent af alle bookmakere på tysk fodbold. Den ligger tæt på de 96%, og dette gør, at Betfair er bookmakeren, der giver dig mest for pengene som spiller. De tilbyder dig samtidig en funktion, hvor du kan få dit indskud tilbage, hvis du kun misser én kamp i et multispil.

Bonusser til nye spillere
Foruden at være de bedste bookmakere, når du første er spiller, så udmærker disse bookmakere sig også ved deres gode velkomstbonusser.

Betfair giver dig en klassisk velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner. Hos Unibet kan dufå markedets største indbetalingsbonus, hvor du får 100% op til 1.500 kroner. NordicBet har for nylig optimeret deres velkomstbonus, så du nu ved blot at overføre 500 kroner efter oprettelse kan få 500 kroner i bonus samt et freebet på 500 kroner. Og om du vil spille på Bundesligaen, tyskernes VM-slutrunde eller noget helt tredje for din bonus eller dit freebet, står dig frit for.