bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Tips til Bundesliga manager på holdet.dk – runde 7: Eiserne Union!!!

Tips til Bundesliga manager på holdet.dk – runde 7: Eiserne Union!!!

Toni Polster, Bad Boys 11, holdet.dk, Bundesliga Manager, Bundes Manager

Runde 6 var så sløj for Bulibold, at jeg ikke engang vil have den i min glemmebog. Werder og Frankfurt tabte begge hjemme, Bayern skuffede mod Stuttgart. Det eneste lyspunkt var Becker fra Union, der bare vandt uden at gøre videre væsen af sig. Inden runde 7 har jeg egentlig lyst til at købe en del fra både Hoffenheim og Freiburg, men da de møder hinanden, så ville det ikke være specielt gennemtænkt. Derfor kigger jeg i stedet mod Köpenick, hvor Union Berlin fortsat imponerer.

Mine udskiftninger til holdet.dk:

Jiri Pavlenka (3,8 mio) Werder ud – Frederik Rønnow (4,3 mio) Union ind
Jeg havde Rønnow fra start af og set i bagklogskabets irriterende lys, så skulle han aldrig have været solgt. Jeg holder umådelig meget af klubber som Union, men troede ikke, at berlinerne var så langtidsholdbare, som de har vist sig. Frederik holder nullet mod Wolfsburg.

Benjamin Pavard (6,1 mio) Bayern ud – Thomas Meunier (3,7 mio) Dortmund ind
Bayern har (ud over CL kampen mod Barça) ikke været overbevisende på det seneste. Når det så samtidig ikke ser ud til, at Pavard er en sikker starter, så er det for mange penge at have stående. Meunier er heller ikke en sikker starter, men der er gode chancer for, at han får chancen på højre fløj. Den chance er værd at tage til prisen.

Anthony Jung (3,4 mio) Werder ud – Aaron Caricol (3,4 mio) Mainz ind
Jung har præsteret ok. Han scorede et mål tidligere, men Werder viste tydeligt deres begrænsninger hjemme mod Augsburg. Jungs plads giver jeg til Caricol fra Mainz. Med Alexander Hacks røde kort får Caricol nok chancen fra start, når Mainz tager imod Hertha fredag aften. Caricol har tidligere både scoret og lagt op til Mainz mål.

Nicklas Fullkrug (4,7 mio) Werder ud – Jordan Siebatcheu (5,7 mio) Union ind
Hjemmekampen mod Augsburg var en stor skuffelse for Füllkrug. Først fik han annulleret et mål, da en holdkammerat stod to cm off-side, og siden måtte han kigge på, da angrebskollegaen Ducksch højst overraskende fik lov til at tage Werders straffe kort før tid. Et straffe som naturligvis blev brændt. I stedet satser jeg på Unions amerikanske target man Siebatcheu. Han brændte ligeledes et straffe, men det må gå ud over Wolfsburg på søndag.

Mit anførervalg
Jeg kunne sagtens have taget Mane ude mod Augsburg eller måske endda Frimpong i hjemmekampen mod Werder, men mit valg er faldet på Bundesligaens topscorer Sheraldo Becker. Han har indtil nu scoret hele fem mål og står også noteret for to oplæg. Jeg er sikker på, at man kan sige ”BUM BUM Becker” når Union flår ulvene ude ved skovløberhuset i Köpenick.

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 10 – Wind Of Change
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 9 i Bundes Manager – ”Tief im Westen…”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 8 i Bundes Manager: Hep, hep, Heidenheim og No til Jess