bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Stream tysk fodbold direkte hos bookmakerne

Stream tysk fodbold direkte hos bookmakerne

Er du træt af, at du ikke altid kan følge dit yndlingshold fra Bundesligaen i TV? Du behøver ikke at ærgre dig – for du kan sagtens se alle kampe fra den bedste tyske række uge efter uge. Det foregår nemt, effektivt og 100 % lovligt hos bookmakerne, der har sikret sig rettighederne til samtlige 34 spillerunder fra Bundesligaen.

Sådan virker live streaming af Bundesligaen

Når du går ind hos en af de bookmakere, der tilbyder live streaming, vil du typisk kunne se et lille live-ikon ud for kampene i Bundesligaen. Det betyder, at kampene er tilgængelige for live streaming. Signalet tændes kort før kampstart, og så varer det ellers helt indtil, at kampen er færdigspillet. Der er ingen reklamepauser undervejs.

  1. Gå til sektionen med live stream fodbold
  2. Vælg en af bookmakerne, der live streamer Bundesliga
  3. Find den kamp, du ønsker at se
  4. Nyd kampen

OBS. Du skal være opmærksom på, at der gælder GEO-restriktioner, og at ændringer kan forekomme.

Stream tyske kampe uden abonnement

Du betaler ikke for noget abonnement, når du live streamer hos bookmakerne. Forudsætningen for at få adgang til de direkte billeder er, at du har penge stående på din sportssaldo, eller at du har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Høj kvalitet – men lille billede

Mens billedkvaliteten er helt i top, vil du opleve, at selve billedet – som du kigger på – er begrænset i størrelsen. Det skyldes typen af rettigheder, som bookmakerne har sikret sig:Live streamingen er tiltænkt som et supplement til livebetting-sektionerne. Kan du godt lide at oddse, er det lækkert, at du har de direkte billeder at læne dig op ad, når du skal vurdere kampforløbet af de tyske kampe, som du spiller på. Så kan du oddse på et langt bedre grundlag, end blot det statistiske.

Om du er til Robert Lewandowski og Bayern München, Jacob Bruun-Larsen og Dortmund eller Yussuf Poulsen og Leipzig er underordnet – du kan følge samtlige de 18 Bundesliga-klubber via live streaming hos bookmakerne i hver eneste spillerunde.