bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Se alle målene fra 34. spillerunde i Bundesligaen
Bundesliga, Bundesligaen, fodboldrejse, kampprogram, højdepunkter

Det blev en sidste spilledag, vi sent vil glemme. Werder Bremen vandt sin blot anden hjemmesejr i sæson, da de smadrede FC Köln med hele 6-1 og dermed sikrede sig Relegationskampe på bekostning af Zankas Fortuna Düsseldorf, der tabte med 3-0 ude mod Union Berlin. Og hvem ved. Måske det bliver Relegationskampe mod lokalrivalerne fra HSV.

I toppen af tabellen gjorde Bayern München rent bord med den 16. sejr i 17 kampe i foråret, da de udraderede Wolfsburg med hele 4-0 og dermed kom op på 100 sæsontræffere i Bundesligaen i denne sæson. Robert Lewandowski scorede sit 34. sæsonmål, og Thomas Müller tog rekorden for flest oplæg i en enkelt sæson.

4-0 var i det hele taget et gennemgående resultat. Schalkes katastrofale forår sluttede med et 4-0 nederlag ude mod Freiburg, mens Robert Skov med sin niende assist spillede en lille rolle, da Hoffenheim noget overraskende ydmygede Dortmund med 4-0 på udebane og dermed tog den direkte plads i Europa Leagues gruppespil. André Kramaric blev den helt store helt med fire mål, heraf det ene på starffaespark, hvor han helt overlegent valgte at kigge væk, da han løb til bolden, som en slags hyldest til Firmino.

Gladbach besejrede hjemme Hertha BSC, og dermed tog die Fohlen den sidste Champions League plads foran Bayer Leverkusen, der vandt sin kamp mod Mainz.

Se alle 34 mål fra en hæsblæsende 34. spillerunde i Bundesligaen

Se alle højdepunkter fra Bundesligaen hos Bulibold

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt: RB Leipzig – Schalke: Rykker Schalke ned igen?
Optakt, Borussia Dortmund, fodboldrejse, spilletidspunkter, sæsonkort, spillerunder
Optakt: Dortmund – Mainz: Bliver Dortmund tysk mester?
Schalke 04, maskot, Comebacks
Hvem rykker ud af Bundesligaen 2022/2023
2. Bundesliga, medlemmer
Optakt til 24. runde i 2. Bundesliga: Er det nu, at HSV dummer sig?