bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 3 Liga > Dynamo Dresden > Se HSV’s Toni Leistner komme i karambolage med en Dynamo Dresden-fan efter personlige angreb

Se HSV’s Toni Leistner komme i karambolage med en Dynamo Dresden-fan efter personlige angreb

Mandag aften udspillede der sig noget af en episode i DFB-pokalen i kølvandet på kampen mellem Dynamo Dresden og Hamburger SV. En kamp som Dynamo Dresden i øvrigt vandt med 4-1.

For efter kampen stod HSV-spiller Toni Leistner klar til at lade sig interviewe af tysk tv, da han pludselig kravlede op over banden og tog fat og skubbede en Dynamo Dresden-fan omkuld. Den pågældende fan havde råbt af Toni Leistner og hans familie, og skulle blandt andet have råbt, at han håbede, at Toni Leistners gravide kone ville få en abort, ligesom der skulle være kastet blandt andet lightere efter Toni Leistner, der er født og opvokset i netop Dresden.

Hovedpersonen har siden undskyldt sin ageren på de sociale medier, men han mente også, at grænsen var nået for, hvad man som fan kan tillade sig at råbe på et stadion. Også flere Dynamo Dresden-tilhængere har taget afstand fra den fan, der chikanerede Toni Leistner og hans familie.

Optrinnet har igen skabt glæder i debatten om, hvad fodboldfans kan tillade sig at råbe på et stadion. En debat der for alvor blussede op, da kampen mellem TSG Hoffenheim og Bayern München i februar i år blev afbrudt, da en gruppe Bayern fans viste hadefulde bannere mod Hoffenheim-ejer Dietmar Hopp, der blev kaldt for en Huhrensohn

Se den famøse episode lige her

You may also like
Andy Brehme, Kaiserslauterne
Optakt til runde 23 i 2. Bundesliga: Steffen Baumgart til HSV og farvel til Andy Brehme
HSV, Højdepunkter, Optakt, Hamburger SV
Optakt til 21. runde i 2. Bundesliga: Hamburg-klubber i udbrud?
optakt, Hertha, Højdepunkter
Optakt til 20. spillerunde i 2. Bundesliga: Zorniger i zonen og Hertha mod HSV
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 19 i 2. Bundesliga: Alexander Zorniger drømmer om oprykning