bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Sæsonkort til Bundesligaen går som varmt brød

Sæsonkort til Bundesligaen går som varmt brød

Den tyske Bundesliga 2018/2019 sæsonstart er lige om hjørnet, og med kick-off kamp d. 24 august – med de forsvarende mestre Niko Kovacs Bayern München mod Julian Nagelsmanns Hoffenheim – er der lagt op til et brag af en sæsonstart for tysk fodbold.

Fuldstændig udsolgt i Allianz Arena 

Dette afspejles ikke mindst i den voldsomme rift, der har været omkring de tyske Bundesliga holds sæsonkort. Bayern München har meddelt, at ikke kun er alle 17 af deres hjemmekampe på deres nymoderniserede Allianz Arena blevet udsolgt, men det samme er gældende for deres 17 udekampe – og så endda halvanden måned før sæsonstart.

Alt tyder derfor på maksimal opbakning, når Bayern München med den  24. august og med garanteret fuldt hus sæsonen igennem atter stræber efter Bundesliga sejr og dermed klubbens syvende mesterskab i træk, hvilket også er et populært betting skud.

Hos forskellige online spiludbydere, vil du kunne forsøge dig med dit betting-held.

Sæsonkortpriser er blot steget 

Med en minimumspris på 140 euro for stående pladser og en maksimal pris på 750 euro, hvis man foretrækker at slappe benene på de røde sæder i Allianz Arena, er der uden tvivl tale om en væsentlig gevinst for Bayern München.

Det er endda på trods af, at priserne på Bayern Münchens stående sæsonkort ligger i bunden blandt de øvrige Bundesliga hold, kun ’overgået’ af VfL Wolsburgs prisramme fra 130 euro stående til 400 euro siddende.

I den anden ende af prisskalaen for stående sæsonkort har vi FC Schalke, FC Nürnberg, Bayer 04 Leverkusen og Borussia Mönchengladbach, der alle ligger i den absolut dyreste ende med 190-195 euro.

Flere af klubberne har øget sæsonkortpriserne siden sidste sæson, herunder særligt SC Freiburg, FC Nürnberg og Düsseldorf.

Der er adskillige spillemaskiner på nettet, med gevinster på højkant.

Efter Tysklands skuffende VM-præstation med elimineringen fra gruppespillet, kan det heller ikke udelukkes at der hersker en vis interesse i at se hvordan de tyske spilleres præstationer kommer til at være i Bundesligaen som en indikator for at se om tysk fodbold kan genvinde fodfæstet på internationalt niveau.