Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Odds forslag på Tyskland til VM - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Odds forslag på Tyskland til VM

Odds forslag på Tyskland til VM

Source: Pixabay

Der er ikke mange dage tilbage, til VM i Rusland 2018 fløjtes i gang. Der er flere store kandidater til at vinde guldet, og mens vores eget Danmark ikke har de store chancer, så er der meget der tyder på, at Tyskland igen bør gå rigtig langt.

Vi har taget et kig på hele slutrunden, hvor vi også vil komme med et odds forslag eller to på Tyskland under denne VM slutrunde. Først tager vi dog et kig på Tyskland i helhed og deres gruppe ved mesterskaberne.

Hvordan ser Tyskernes gruppe ud?

Tyskland er kommet i en fornuftig gruppe, men det bliver ikke helt let for Tyskland, der i de tidligere år har været vant til at have lettere modstand. Modstanderne i Gruppe F hvor Tyskland er placeret, er Sverige, Mexico og Sydkorea.

Sydkorea må forventes at tage gruppens sidsteplads, mens både Mexico og Sverige kan overraske. Mexico kunne være en fræk “underdog” til at vinde slutrunden, mens Sverige formåede at sende Italien ud af VM inden det overhovedet begyndte.

Tyskland bør tage en 1. plads i gruppespillet, selvom de kommer til at møde mere modstand end de har været vant til ved de seneste slutrunder.

Odds forslag til VM slutrunden

Der er rigtig mange hold, der kandiderer til at gå hele vejen til finalen for derefter at løfte trofæet. Tyskland, Brasilien, Spanien, Frankrig & Argentina er de største favoritter, mens Belgien bestemt også kan overraske med den trup, som de har taget med til slutrunden

Det vil derfor være svært at forudsige en vinder, men en plads i finalen bør være lettere at spå om. Her tør vi godt spille på, at Tyskland min. når finalen, og det belønnes altså med odds forslag 3.25 hos bookmakeren bet365. Hvis Tyskland går videre fra deres gruppespil som 1’er, skal de møde Schweiz, Costa Rica eller Serbien, da vi ikke antager, at Brasilien ender på andet end 1. pladsen i den gruppe.

Modstanden er derfor overkommelig for Tyskland langt ind i turneringen, og det er vigtigt, når de svære modstandere så byder sig til i kvart, semi og finalen.

Skulle Tyskland overraske og ende på 2. pladsen i gruppen, eller skulle Brasilien fejle og snuppe 2. pladsen i deres gruppe, så vil vi altså allerede få et brag af et opgør, når de to giganter møder hinanden. Selvom Tyskland har overhånden efter deres flotte 7-1 sejr under VM 2014 i Brasilien, så bliver det næppe en gentagelse af denne kamp, vi får at se.

 

Source: Pixabay

Odds forslag nr. 2:

Odds 3.25 er naturligvis ikke det sjoveste odds under en slutrunde, og derfor har vi kigget efter et højere odds. Vi har taget et kig på de angribere, som Tyskland har med under slutrunden, og der falder vi over Thomas Müller.

Müller giver i øjeblikket odds 34.00 på at blive topscorer under VM i Rusland 2018, og det synes vi er et ganske glimrende bud. Müller får både flere chancer og scorer generelt set flere mål for Tyskland end for Bayern, hvor han især ved VM slutrunder plejer at være rigtig god.

Et langskud til et højt odds er derfor Müller som topscorer til odds 34.00