bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Her kan du streame Wozniacki, fodboldkampe mv. i 2018/19-sæsonen

Her kan du streame Wozniacki, fodboldkampe mv. i 2018/19-sæsonen

Endnu en sæson med sport alle ugens dage er sport er sparket i gang. De store fodboldligaer ruller, snart følger ishockey,  basketball og håndbold. Endelig tager Caroline Wozniacki og de andre tennis-spillere fat på US Open og sæsonfinalerne inden længe.

Men hvor streamer man rent faktisk altid bedst, nemmest og billigst den sport, der er tilgængelig? Spørgsmålet er mere aktuelt end nogensinde før, nu hvor streamingtjenesten Strive har købt rettighederne til alle kampe i Serie A og La Liga på bekostning af de traditionelle TV-kanaler.

Starter vi med tennis, så har det været forholdsvis konsistent, at Eurosport og TV 2 Sport har haft rettighederne på herre- og damesiden. Samtidig har flere bookmakere tilbud live streaming af Wozniacki samt de største Grand Slams, men dette har kun været tilgængeligt på tablet, pc og mobil. Har du ønsket den helt rigtige oplevelse, har det altså stadig krævet et streamingabonnement eller en TV-pakke.

Som skrevet først i artiklen har rettighederne i fodboldens verden til gengæld oplevet noget af en ændring i denne sommer. Sammen med Ronaldos skifte fra La Liga til Serie A har virksomheden Strive nemlig sikret sig rettighederne til begge ligaer. Som seer kan du få adgang for 79 kr. i måneden pt.

Hvis du er til de to mest populære ligaer herhjemme, Superligaen og Premier League, må du affinde dig med både at abonnere på Viaplay og Eurosport Player, da kampene vises på disse tjenester – nogle gange dobbelt.

Og så er der lige Bundesligaen? Den ser Viaplay og Viasat ud til at have sig på i år, ligesom bookmakerne igen forventes at streame en del kampe derfra.