Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen – uge 31 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 31

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-04-25 at 11.49.10

Torwart

Jaroslav Drobny (Hamburger SV)
For første gang siden sæsonen 1967/68 lykkedes det HSV at vinde begge Nordderby opgør i samme Bundesligasæson imod Werder Bremen. Den vikarierende sidste skanse i stedet for karantæneramte Rene Adler, Jaroslav Drobny, må tilskrives en stor del af æren for, at det endte med tre point samt ikke mindst håneretten over rivalerne. Foruden en vigtig straffesparksredning havde Drobny flere gode redninger og indgreb, der alt sammen bidrog til en fortjent titel som kampens spiller.

Abwehr

Mathias Ginter (Borussia Dortmund)
Unge Mathias Ginter har længe stået på spring til at tage det næste store skridt, men det har ladet vente på sig, hvor han trods mange fine kampe i efteråret ikke for alvor fik bidt sig fast på mandskabet. I udekampen imod hårdt kæmpende VfB Stuttgart spillede Ginter sin formentlig bedste kamp i det centrale forsvar, hvor han med flere veltimede tacklinger og gode sikre afleveringer fremad i banen var en vigtig spiller for Dortmund. Desuden havde han en vigtig blokering til sidst i kampen, der gjorde at Roman Bürki kunne gå fra banen med hans tredje clean sheet i træk. Rykkes dog ud på højrekanten i vores formation.

Andreas Christensen (Borussia Mönchengladbach)
At spille fast i en topklub i Bundesligaen som 19-årig er imponerende. At være en leder i selvsamme klub er næsten uhørt. AC spillede en ny stor kamp og vandt samtlige af sine nærkampe. Han havde højeste succesrate på sine afleveringer og viste i glimt også sine evner i det fremadrettede spil. Chelsea må overveje om de mange millioner, de eftersigende vil betale for John Stones, ikke var bedre givet ud ved at forsøge at hente AC hjem.

Ragnar Klavan (FC Augsburg)
Augsburg fik tre vigtige point i bunden, da de noget overraskende kunne drage fra Wolfsburg med en 2-0 sejr. Gæsterne var presset i bund i stort set hele kampen, men hver eneste gang det brændte på, og det gjorde det ofte, stod Klavan klar til at cleare bolden, og det gjorde han hele 23(!) gange i løbet af kampen. Esteren er måske ikke den store boldekvilibrist, men han er beviset på, hvor langt man kommer med den rette indstilling.

Matthias Ostrzolek (Hamburger SV)
Den 25-årige tysker Matthias Ostrzolek er i gang med sin anden sæson for HSV, hvor han i denne sæson efterhånden har bidt sig fast på pladsen som venstreback. I det 104. Nordderby havde Ostrzolek, nøjagtig som keeper Drobny, en god dag på kontoret, hvor han udover sine defensive aktioner ligeledes bidrog med et flot oplæg via et indlæg til 2-0.

Mittelfeld

Arturo Vidal (FC Bayern München)
Den chilenske kriger fortsatte sin fantastiske form fra de seneste par uger med endnu en imponerende indsats, hvor han særligt i 2. halvleg gjorde opmærksom på sig selv. Efter en ikke særlig spillemæssig ophidsende 1. halvleg brød Vidal med hans afrettede skud kampens dødvande kort efter pausen. Derefter fik Vidal kommanderet og mobiliseret tropperne på plads, så de sikkert kunne køre endnu en sejr hjem. Det lykkedes naturligvis også for ham at få endnu et gult kort efter en nærkamp med Sebastian Langkamp, men det spolerer naturligvis ikke det overbevisende indtryk, som han alligevel efterlod lørdag eftermiddag i Tysklands hovedstad.

Mahmoud Dahoud (Borussia Mönchengladbach)
Vi har sagt det før. Dahoud må for alvor presse sig på til en EM-billet. Midtbanespilleren var endnu en gang omdrejningspunktet på en velsmurt Gladbach-offensiv og havde fem chanceskabende afleveringer foruden et oplæg og en scoring. Dahoud vil have godt af at blive i Gladbach i endnu et år, men med flere præstationer som den han leverede søndag, kan han blive svær at holde på.

Marcel Risse (1. FC Köln)
Takket være en overbevisende 4-1 sejr mod oprykkerne fra Darmstadt passerede FC Köln de magiske 40 point, og de kan dermed med næsten 100% sikkerhed begynde at planlægge endnu et år med Bundesligafodbold på menuen i domkirkebyen. For anden kamp i træk lykkedes det Marcel Risse at komme på scoringstavlen, da han scorede sæsonmål nummer to og tre, da han lukkede kampen efter Modestes to træffere. Foruden de tre sæsonmål er han noteret for seks assists hidtil. Til sammenligning scorede han fem mål og lavede fire assists i sidste sæson.

Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund)
Armeneren er i gang med en fantastisk sæson, hvor han bare fortsætter med at levere den ene pragtpræstation efter den anden. Han er virkelig blomstret op under træner Thomas Tuchels ledelse, og flere store klubber står i kø for at få hans signatur på en kontrakt til sommer. Således var Mkhitaryan uden tvivl kampens spiller og helt store oplevelse, hvor han var involveret i alle tre mål. Ved åbningsmålet bidrog han med en sublim pasning fra venstre til Kagawa, som udplacerede Tyton i Stuttgartmålet. Det tredje mål scorede han selv, og han var helt generelt bare på toppen i hvert aspekt, hvor han med lethed gled forbi hans direkte modstander.

Andre Hahn (Borussia Mönchengladbach)
Har fået det meste af sæsonen ødelagt, efter Geis’ tackling først på sæsonen satte ham ud af spil i et halvt år. Det virker dog til, at den tidligere Augsburg-profil for alvor er kommet op i omdrejninger igen. Udnyttede at Stindl var blevet hjemme ved sin gravide kone og spillede en fremragende kamp. Fandt godt sammen med Raffael og leverede både scoring og oplæg, ligesom han havde et forsøg på træværket.

Sturm

Pierre-Michel Lasogga (Hamburger SV)
Efter 666 målløse minutter dukkede Lasogga endelig op og fik netmaskerne til at blafre nok en gang. Han var nærmest ikke til at stoppe, da han først kom i gang, så efter 32 minutter nettede han nok en gang, hvilket var syvende gang, at HSV angriberen lavede minimum to mål hidtil i hans Bundesligakarriere. I mellem de to scoringer fik Lasogga desuden tilrevet sig et gult kort, som dermed gør ham ukampdygtig i næste rundes udekamp imod Mainz.

Trainer

Markus Weinzierl (FC Augsburg)
Det var måske en anelse heldigt, men det skal ikke tage noget fra Augsburgs sejr over Wolfsburg. Weinzierl havde været en del i medierne op til denne runde med spekulationer om, at han allerede skulle have indgået en aftale med Schalke fra næste år, men rygterne virkede ikke til at påvirke ham synderligt. Satte sit hold op som han har for vane med en stærk og solid defensiv og nød så godt af et mål allerede i det første minut. Tre vigtige point der formentlig sikrer holdet endnu en sæson i Bundesligaen.

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 9 – Alles auf ”Die Fuggerstädter”