bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 21

Rundens hold i Bundesligaen – uge 21

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-02-15 at 16.09.12

Tor

Oliver Baumann (TSG 1899 Hoffenheim)
Hoffenheim fik point i Nagelsmann debut, og det kan Bundesligaens yngste træner især takke sin sidste skanse for. Godt nok kom Hoffenheim foran, men det var Werder Bremen, der var tættest på sejren. Baumann havde flere gode indgreb, og han viste i glimt nogle af de takter, der gjorde ham så vigtig for Freiburg.

Abwehr

Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund)
Der var ikke en overflod at godt spillende højrebacks i denne runde, så valget falder på Piszczek, der trods alt leverede en fornuftig kamp i mod Hannover. Han var ikke for alvor testet i defensiven, men leverede flere gode løb op ad banen og havde også flere veltimede indlæg, som Reus var tæt på at sende i mål.

David Alaba (Bayern München)
Er der en position som Alaba ikke mestrer? Vi tror det efterhånden ikke. Med Bayerns store skadesproblemer i defensiven var Guardiola tvunget til at flytte østrigeren ind centralt i en fireback-kæde, der i øvrigt må have været en af de laveste i europæisk topfodbold med en gennemsnitshøjde på 1,74 meter. Alaba løste opgaven eminent, vandt 60 procent af sine nærkampe og ramte en medspiller på 96 procent af sine afleveringer. Spitzenklasse!

Papy Djilobodji (Werder Bremen)
Viste igen, at han er en af vintervinduets absolut bedste handler. Senegaleseren er forudseende i sit spil og virker til at have fundet ind i et fint samarbejde med Vestergaard. Fremadrettet var han igen en evig trussel med en scoring og et forsøg på stolpen.

Gaëtan Bussmann (Mainz 05)
Franskmanden havde en solid kamp for Mainz, da de fredag sendte Schalke hjem med et 2-1 nederlag. Sammen med resten af holdet fik de lukket godt af for gæsternes angreb, og så trækker det selvfølgelig heller ikke ned i bedømmelsen, at han scorede sit første Bundesliga-mål, da han bragte hjemmeholdet i front efter godt en halv times spil.

Mittelfeld

Serey Dié (VfB Stuttgart)
Die Mannschaft der Rückrunde. Syv kampe i træk uden nederlag hvor af de seneste fem kampe har budt på sejre. Serey Dié spillede en stor kamp for Stuttgart og fik tilmed scoret sit første Bundesliga mål i 2-0 sejren hjemme mod Herta BSC. Diés scoring blev sat ind efter Hertha keeper Jarstein parerede Maxims langskud. Ivorianeren opsnappede den frie bold og satte køligt kuglen ind med ydersiden af højreskøjten.

Jonas Hector (1. FC Köln)
Normalt holder Hector til på backen, men han strålede i sin nye position på den defensive midtbane som spilfordeler. 88 procent af hans afleveringer nåede succesfuldt frem til hans medspillere. Hector vandt de fleste dueller for sit hold og løb tilmed flest kilometer, så mon ikke han får genvalg på denne position fremover?

Yannick Garhardt (1. FC Köln)
Endnu en fra gedebukkeklubben på denne rundes hold. At Köln igen fik tre point, kan de blandt andet takke midtbanespiller Yannick Garhardt for. Den 21-årige var næsten impliceret i alle Kölns chancer. Garhardt, der selv sørgede for den vigtige udligning, der vendte kampen mod Frankfurt, stod også for oplæget til Modestes 3-1 scoring.

Julian Draxler (VfL Wolfsburg)
Wolfsburg vandt for første gang i 2016, og det gjorde de ikke mindst fordi, Draxler (igen) spillede en stor kamp. Sommer-indkøbet er så småt ved at levere på det niveau, der forventes af ham. Mod Ingolstadt kronede han en god kamp med sin sæsonscoring nummer fire.

Henrik Mkhitaryan (Borussia Dortmund)
Dortmund havde det rigtig svært hjemme på Signal Iduna Park mod bundproppen Hannover 96. Det mest ophidsende i de første 45 minutter var Aubameyangs pingvin outfit på tribunen. Efter pausen trådte Mkhitaryan dog i karakter, og han afgjorde kampen med et smukt langskuds mål fra 18 meter. Det var armenierens ottende sæsonscoring, og det var Dortmunds første mål scoret udenfor feltet i denne sæson

Sturm

Robert Lewandowski (FC Bayern München)
Polakken er næsten blevet fast inventar på det ugentlige Buli-hold. Med sine to scoringer i Augsburg nåede han op på 31 kasser i 31 kampe, og de to mål var hans fjerde Doppelpack alene i 2016. Dermed har knap så dovne Robert vippet Aubameyang af 1. pladsen på topscorerlisten. Imponerende.

Trainer

Julian Nagelsmann (TSG 1899 Hoffenheim)
Når man med blot 28 år kan skrive den yngste Bundesliga træner nogensinde på sit CV, så er der også plads på holdet her i denne uge. Julian Nagelsmann er manden der har overtaget roret i Hoffenheim efter Huub Stevens måtte træde tilbage på grund af helbredsmæssige årsager. Nagelsmann hentede et enkelt point ude mod Bremen i sin debut på sidelinjen i en kamp, hvor gæsterne måtte spille det sidste kvarter med en mand i undertal.

You may also like
Optakt, Bayern München, højdepunkter
Højdepunkter: Bayern München – Wolfsburg 5-1: Lewandowski med fem mål på ni minutter
Optakt: Freiburg – Bayern München: Slår Robert Lewandowski Gerd Müllers rekord?
Højdepunkter, optakt, Bayer Leverkusen, Bayern München
Højdepunkter og mål: Bayer Leverkusen – Bayern München 1-2
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Mål og højdepunkter fra femte spillerunde i Bundesligaen