bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 18

Rundens hold i Bundesligaen – uge 18

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 18 (4-2-3-1):

Screen Shot 2016-01-26 at 09.13.10

Tor :

Oliver Baumann (Hoffenheim)
Det er svært at sige ret meget positivt om Hoffenheim for tiden. Men Hoffenheim-keeperen reddede et point hjemme mod Leverkusen, der ellers primært sad på kampen. Baumann holdte Chicharito og Calhanoglu fra fadet og diskede op med flere gode redninger i en kamp, der endte 1-1.

Abwehr:

Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Top præstation af den udskældte Dortmund Kapitän. Hummels spillede en brand kamp, og brød en vigtig tackling der satte opspillet i gang til 0-2 scoringen mod Gladbach. Hummels havde den helt rigtige mentalitet og vandt hele 75 procent af sine dueller den aften. Spitzenklasse.

Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg)
Den målfarlige forsvarsspiller klaskede et frispark ind til Dante, der gjorde det til 0-1 i Frankfurt efter 25 minutters spil. Rodriguez spillede en godkendt kamp, men kunne ikke forhindre et 3-2 nederlag.

Emiliano Insúa ( VfB Stuttgart )
Den tidligere Liverpool-spiller havde sammen med Filip Kostic stor andel i 3-1 sejren i Köln. Spanierne var konstant farlig i venstre side og lukkede også godt af defensivt.

Marvin Matip (FC Ingolstadt 04)
Chefen i forvaret for Ingolstadt var med til at sikre en 1-0 hjemmesejr. Den tyskfødte camerouner blev noteret for næsten 80 procent vundne dueller.

Mittelfeld

IIkay Gündogan ( Borussia Dortmund )
Gündogan, der ellers var på vej væk fra klubben i sommers, er virkelig ved at genvinde Dortmund tilhængers hjerter med stabile præstationer på banen. Ikke kun som oplægger, men denne gang også som målscorer. Gündogan var her, der og alle vegne. Super kamp ad den 25-årige midtbane spiller.

Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund)
Under Tuchel er Mkhitaryan bare blevet bedre og bedre. Armenieren stod for 2-0 målet efter fornemt forarbejde af Marco Reus. Mkhitaryan var igen også i oplæggerens rolle til Gündogans 3-1 scoring.

Marco Reus (Borussia Dortmund )
Ex-Gladbach spilleren har på det seneste stået i skyggen af Pierre-Emerick Aubameyang, der har stjålet alle overskrifter i Ruhr-distriktet. Reus åbnede scoringen i Gladbach med et hårdt hug med hans stærke højreben, akkurat som han gjorde det i det omvendte opgør.

Clemens Fritz ( Werder Bremen )
35-årige Fritz var med både mål og assist den helt store helt for Bremen, der med en 3-1 udesejr mod Schalke sikrede sig vigtige point i bundkampen. Fritz, der ikke har scoret i Bundesligaen siden august 2011, satte køligt bolden ind fra 17 meter. Mon ikke Bremens fans inderligt håber han tager en sæson mere?

Alexander Meier ( Eintracht Frankfurt)
Der skulle en tidlig Dante scoring til at sætte ild i Frankfurts Alexander Meier. Sidste sæsons Biundesligatopscorer var kold som en januardag og scorede både hattrick og en sikker plads på vores rundens hold. Meier, der egentlig var gået lidt i stå, fik med sine tre scoringer sat sig på femtepladsen på topscorelisten med 10. mål i 14. kampe.

Sturm

Robert Lewandowski (FC Bayern München)
Vi kommer ikke udenom årets spiller i Polen, der bare bliver ved og ved. To kasser i en kamp hvor Bayern egentlig ikke spiller særlig godt, siger alt om Lewandowskis kvaliteter. Han fortjener igen en plads på ugens hold.

 

Trainer:

Thomas Tuchel (Borussia Dortmund)
”Big Points” for Tuchel og hans Dortmund mandskab. 13. Bundesliga sejr kom i hus med en flot 3-1 sejr over Gladbach. Die Schwarz-Gelben øger nu forspringet ned til forfølgerne, og vi ser Tuchel og co. som rundens vinder.

You may also like
Optakt, Borussia Dortmund, fodboldrejse, spilletidspunkter, sæsonkort, spillerunder
Spilletidspunkter for runde 9-13 i Bundesligaen fastlagt: Dortmund – Bayern lørdag aften klokken 18:30
Bundesliga, sæsonoptakt, højdepunkter, spilleragenter
Højdepunkter og mål: Bundesligaen 2. spillerunde 2020/21
Bundesliga, Bundesligaen, fodboldrejse, kampprogram, højdepunkter
Se alle 15 scoringer fra lørdagens kampe i 30. spillerunde af Bundesligaen
Bundesliga, Bundesligaen, fodboldrejse, kampprogram, højdepunkter
Højdepunkter: Se alle målene fra runde 29 i Bundesligaen