bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 4

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Roman Bürki (Borussia Dortmund)
Har ofte, og med rette, være udskældt i sin tid i Dortmund, men tirsdag leverede han sin vel bedste kamp nogensinde for de sort-gule. Uanset om det var Draxler og Gomez, der forsøgte sig fra nært hold, eller det var Rodriguez fra distancen, fik Bürki afværget. Kampen var faktisk tættere end cifrene 5-1 antyder, men Bürki var den helt store forskel.

Abwehr:
Lukasz Picszczek (Borussia Dortmund)
Den polske højreback markerede sig positivt mod Wolfsburg. Han lavede et af sine sjældne mål. Piszczek var aktiv offensivt og med en fremragende passningsrate, kommer han på holdet.

Nicolai Höfler (SC Freiburg)
Freiburg holdte et cleansheet og tog tre point mod HSV. Nicolai Höfler leverede en ganske imponerende præstation, og derfor får han en plads på rundens hold.

Bastian Oczipka (Eintracht Frankfurt)
Frankfurt fortsatte deres flotte sæsonstart, da det på udebane blev til tre point mod Ingolstadt. Sejren kom ikke mindst i land takket være Oczipka, der både var med til at lukke af i forsvaret, samtidig med at han selv kom på måltavlen.

Mittelfeld:
Raphaël Guerreiro (Borussia Dortmund)
Portugiseren kom til som venstreback, men Tuchel virker til at være lagt fast på, at det er som central midt, at han skal spille. Og det virker slet ikke som nogen dum idé, for Guerreiro var helt oppe i gear i går. Han scorede det første mål efter fire minutters spil efter en fornem pasning fra Bartra. Senere stod han også for en assist til både Aubameyang og Piszczek, og generelt markerede han sig fremragende.

Kerem Demirbay (TSG 1899 Hoffenheim)
Der var også andre kandidater til denne position, men Dermibays arbejdsraseri fortjener anerkendelse. Hoffenheims 6’er tilbagelagde 12,33 km imod Darmstadt. I en 4-2-3-1 formation er du afhængig af en kontrollerende midtbane. Den position bliver i denne uge indtaget af Demirbay.

Marco Fabian(Eintracht Frankfurt)
Mexicaneren servede et smukt indlæg ind til Abraham, der scorede imod Ingolstadt. Marco Fabian leverede også et arbejdsraseri og markerede sig positivt i flere situationer. Eintracht er kommet fremragende i gang med sæsonen, og Fabian har været en af nøglespillerne.

Thiago Alcantara(FC Bayern München)
Thiago greb chancen mod Hertha BSC. Thiago er en spiller, der er meget fremadrettet i sit spil, og alligevel endte han med en passningsrate på ca. 93%. Han var en konstant trussel mod Hertha, og han fik også eksekveret på gæsternes opspilsfejl og lavede det endelige dødsstød i topbraget.

Franck Ribery(FC Bayern München)
Franskmanden var i storform, da der var topbrag på Allianz Arena. Flotte afleveringer, flotte indlæg og flot presspil. Mest bemærkelsesværdigt fra hans aften, var hans Laudrup look-a-like af et mål til 1-0. Riberys niveau faldt lidt i 2. halvleg, men sammenlagt var hans præstation på alle måder god nok til rundens hold.

Sturm:
Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
Dortmunds gabonesiske superangriber var endnu en gang på pletten for ‘Die Schwarzgelben’. Han scorede to mål i 5-1 nedsablingen af Wolfsburg. Gaboneseren blev ud over målene noteret for at være oppe i en sprint hele 54 gange.

Anthony Modeste (1. FC Köln)
Köln har på imponerende vis lagt sig op på Bundesligaens 2. plads. Endnu en gang vandt Köln, og endnu en gang tabte Schalke. Modeste var på pletten for Köln, men havde også overskud til at lave en assist. Hans arbejdsindsats var også god, og derfor får han endnu en gang en plads på rundens hold.

Trainer:
Thomas Tuchel (Borussia Dortmund)
Indrømmet, dette rundens hold er domineret af spillere fra den sort-gule del af Ruhr, og det samme gør sig også gældende på trænerposten. Tuchel havde modet til at gå ud og sætte sig på kampen fra start, og den satsning bar frugt med et mål efter blot fire minutter. Har ret hurtigt fået sine mange nyindkøb integreret på holdet.

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München