bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 22

Rundens hold i Bundesligaen – uge 22

Bundesligaen, Bundesliga

Torwart:

Rene Adler, Hamburger SV:
Det kan fremstå helt absurd at bruge en målmand, som lukker otte mål ind. Faktum er bare, at Adler kunne ikke klantres for så meget som ét mål i kampen mod Bayern. Faktisk hev han store redninger op af ærmet og havde flere gode aktioner feltet, så det er egentlig en plads han har fortjent.

Abwehr:
Erik Durm, Borussia Dortmund:
Thomas Tuchel valgte lørdag eftermiddag at give Erik Durm chancen, og det var en god beslutning. Verdensmesteren var med i en masse ryk, og tog en masse offensive løb. Hans indsats i offensiven blev også kronet med oplægget til Aubameyangs mål til 0-3.

Stefan Bell, FSV Mainz 05:
BayArena er ikke noget nemt sted at holde rent bur, og heller ikke hvis man er Mainz 05. “Die Nullfünfer” havde derfor brug for en stærk defensiv kæde, og det hjalp Stefan Bell med. Han åbnede også scoringen og blev derfor en afgørende mand i Mainz’ overraskende 0-2-sejr.

Jannik Vestergaard, Borussia Mönchengladbach:
Vi kan glæde os over en dansker på holdet! Jannik Vestergaard vandt en masse dueller, og ydede et stort bidrag til Gladbachs 0-2-sejr ude mod Ingolstadt. Godt gået efter en stor fejl mod Fiorentina i midtugen.

Raphael Guerreiro, Borussia Dortmund:
Fransk-portugiseren gav lørdag eftermiddag et kongeeksemplar på hvordan man spiller wingback. Han søgte konstant at overlappe, og var meget livlig på banens sidste tredjedel. Han stod også for oplægget til Sokratis’ mål. Han leverede derfor et flot bidrag i en flot sejr.

Mittelfeld:
Arjen Robben, FC Bayern München:
Når man kan finde 10-tallet på Bayerns holdkort, så er man garanteret hollandsk dynamit, det viste Arjen Robben lørdag eftermiddag. Han stod for flere af oplæggene i massakren af HSV, og han scorede kampens endegyldige mål til 8-0.

Julian Weigl, Borussia Dortmund:
Freiburg havde bøvl med at komme op igennem banen, og man undrer sig ikke. “Die Schwarz-Gelben” havde nemlig en Julian Weigl på toppen af sit spil plantet solidt på midtbanen. Den defensive midtbanespiller vandt duel efter duel, lavede bolderobring efter bolderobring og havde en succesfuld afleveringsrate lige i underkanten af de 90%. Det er den slags præstationer øjet sjældent fanger, men det er den slags præstationer, som ofte vinder fodboldkampe.

Levin Öztunali, FSV Mainz 05:
Martin Schmidt kunne prise sig lykkelig over, at han havde Öztunali på sin midtbane i kampen mod Leverkusen. Han lagde indlægget til Stefan Bells 0-1-mål, og senere scorede han selv til 0-2. Han arbejdede også meget hårdt på midtbanen, og tilbagelagde 12 kilometer.

Serge Gnabry, Werder Bremen:
Den tyske kantspiller viste fredag aften, hvorfor han bliver så vigtig hvis Werder skal have en ny sæson i det fineste selskab. Masser af gennembrudsstyrke, og vigtigst af alt de to mål, der sikrede sejren til Werder.

Sturm:
Robert Lewandowski, FC Bayern München:
De sidste fire udgaver af “buli-holdet” har været uden Lewandowski, og vi var næsten begyndt at blive helt bekymrede. Mod HSV blev kampbolden dog hans med et hattrick i 8-0-massakren. Han var generelt meget pågående, og tilkæmpede sig flere gode muligheder. Det kunne derfor sagtens være blevet til mere end et hattrick, men mon ikke Bayerns stjerneangriber er glad for de tre kasser.

Thomas Müller, FC Bayern München:
Det sker sjældent, at en angriber ryger med på holdet uden at have scoret mål. Thomas Müller leverede dog en indsats i Nord-Süd-Derbyet, der får os til at gøre en undtagelse. Hans store arbejdsiver var med til at stresse HSV-spillerne. Müller fik tilkæmpet sig straffesparket, der førte til 2-0-målet. Og så var hans præstation bare guld værd for hans holdkammerater.

Trainer:
Pal Dardai, Hertha BSC:
Der var tale om et sekspointsopgør mellem Hertha og Eintracht lørdag aften på Olympiastadion. Pal Dardai fik sine spillere til at køre på, og det førte til, at Hertha fik sejren med cifrene 2-0. De tre point er uhyre vigtige for Herthas kamp om at nå top-4 og kvalifikation til Champions League.