bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Schalke 04 – TSG Hoffenheim

Optakt: Schalke 04 – TSG Hoffenheim

Hjemmeholdet spillede sig onsdag videre i Europa League og må være små favoritter mod Hoffenheim, der har lidt et par nederlag på det seneste. 

Kampfakta:
Spillested: Veltins-Arena, Gelsenkirchen
Dommer:
Aytekin
Kamptidspunkt:
Søndag 17:30
På TV:
Vises ikke på dansk tv

Holdnyt:
Schalke:
Hjemmeholdet har fået en ganske fornuftig start på 2017, hvor de allerede onsdag forholdsvist ubesværet kunne sikre sig videre adgang til Europa League med samlet sejr over PAOK.

I ligaen blev det i sidste runde til uafgjort ude mod Köln i en kamp, hvor de var en kende uheldige med ikke at kunne tage alle tre point.

Inden denne rundes kampe er Schalke placeret på en tiendeplads med syv point op til de europæiske pladser, så hvis vejen til Europa skal ske gennem Bundesligaen, skal det helst blive til tre point, når Hoffenheim kommer på besøg.

Weinzierl må fortsat undvære de langtidsskadede Baba, Embolo, Uchida og Coke, ligesom Naldo også er ude med en skade. Kolasinac har fået anskaffet en specialmaske til sit brud på næsen, så han forventes at være med fra start.

Hoffenheim:
Efter at have indkasseret noget så sjældent som to nederlag i denne sæson, var Nagelsmanns tropper tilbage på rette spor, da Darmstadt i sidste runde blev besejret med 2-0. Det holdt dog hårdt for Bundesligaens nummer fire, der var afhængige af to mål fra indskiftede Kramaric, før sejren kom i hus.

Kroaten accepterede i post-match interviewet sin rolle som indskifter, og det er måske meget godt, for meget tyder på, at han igen må varme bænk for Hoffenheim. I hvert fald tyder de sidste par meldinger på, at Terrazzino bliver valgt som angrebspartner til Wagner.

Nagelsmann må undvære Schär, Toljan, Geiger og Rupp, men kan til gengæld glæde sig over, at Hübner er tilbage efter at have afsonet sin karantæne.

Karantæner:
Schalke: Ingen
Hoffenheim:
Ingen

Bud på startopstillinger:
Schalke: Fährmann – Höwedes, Nastasic, Badstuber – Stambouli – Schöpf, Kolasinac – Goretzka, Bentaleb – D. Caligiuri – G. Burgstaller
Hoffenheim:
Baumann – Süle, Vogt, B. Hübner – Kaderabek, Zuber – Rudy – Demirbay, Nad. Amiri – Wagner, Terrazzino

Vidste du, at…:
Hoffenheim på nuværende tidspunkt har lige så mange point og sejre, som de fik i hele sidste sæson?

Dom:
Schalke kunne spare en række profiler i onsdags og virker endelig til at have fundet lidt stabilitet, mens Hoffenheim ser ud til at være gået en lille smule døde. 2-1 til hjemmeholdet.

Foto: Wikimedia

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München