Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen – uge 19 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 19

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Michael Esser, SV Darmstadt 98:
Darmstadts dygtige sidste skanse diskede op med flere flotte redninger og var dominerende i feltet. Esser kan ikke klandres for 2-0 nederlaget i Hessen-derbyet til Eintracht Frankfurt.

Abwehr:
Paul Verhaegh, FC Augsburg:
Augsburg-kaptajnen fungerede som sædvanligt solidt ude på sin højreback. Han slog flere gode bolde frem i banen, og specielt hans oplæg til 2-2-målet var værd at notere, da Augsburg endte med at hente en vigtig 3-2 sejr over bundkonkurrenterne fra Werder Bremen. Får pladsen foran Frederik Sørensen, der også gjorde det godt for Köln.

Kyriakos Papadopoulos, Hamburger SV:
Da grækeren med det umulige navn fik 9-tallet, blev mange forundret. Der var dog intet underligt i at se ham med 9-tallet mod Leverkusen. Han var den mest afsluttende HSV-spiller og scorede det afgørende mål, der gav sejren til drengene fra havnebyen. Sammen med makkeren Mavraj skaffede han også et clean sheet hjem.

Andreas Christensen, Borussia Mönchengladbach:
Det var endnu en gang stærkt arbejde af vores egen Andreas Christensen, der stod for en sikker Gladbach-defensiv. Gæsterne fra Freiburg lykkedes dermed ikke med at score, og “Die Fohlen” vandt med 3-0.

Senad Kolasinac, Schalke 04:
Schalkes bosniske venstreback var god i både defensiven og offensiven. Specielt i offensiven gjorde han sig bemærket ved at komme frem til flere gode muligheder og lave nogle fine oplæg til holdkammeraterne.

Mittelfeld:
Filip Kostic, Hamburger SV:
Den serbiske kantspiller fik flere gange sat sine medspillere godt op. Han viste dog, at en kantspiller kan bidrage i flere aspekter end det offensive. Hans arbejdsindsats var nemlig forbilledlig og en stor hjælp for hele HSV-holdet.

Leon Goretzka, Schalke 04:
Schalkes midtbanespiller spillede en flot kamp på Allianz Arena. Han fik udfordret Bayerns midtbane og var god til at sætte det offensive spil for “Die Königsblau”. Han bidrog til en fornem Schalke-indsats, som resulterede i et flot uafgjort resultat mod Bayern.

Sebastian Rudy, TSG Hoffenheim:
Det er ikke svært at se, hvorfor Bayern har valgt at skrive under med denne midtbanespiller til sommer. Mod Mainz var han ganske enkelt fremragende. Han stod for et fantastisk oplæg til Hoffenheims 1-0-føring. 

Thorgan Hazard, Borussia Mönchengladbach:
Ligesom storebror Eden havde Thorgan Hazard en god weekend. Belgieren var garant for en masse udfordringer og arbejde, og det udmøntede sig i assisten til 3-0-målet. Sniger sig akkurat ind foran Dembélé.

Sturm:
Adam Szalai, TSG Hoffenheim:
Før lørdagens kamp mod Mainz havde den ungarske angriber kun scoret et Bundesliga-mål i de sidste 26 måneder. Det mål blev sjovt nok scoret mod lige netop Mainz tidligere på sæsonen i et vanvidscomeback. Det var nok de færreste, som havde set Szalai til at blive dobbeltmålscorer, da han blev skiftet ind i det 69. minut, men det blev han. Szalai har set bedre dage, men i lørdags imponerede han endnu en gang.

Raul Bobadilla, FC Augsburg:
Det var ikke svært at se, hvad Augsburg har savnet i det meste af sæsonen. Raul Bobadilla kom ind med masser af power. I kolde tal leverede han et oplæg og scorede det afgørende mål til 3-2 i tillægstiden. Udover det vandt han også mange dueller længere oppe på banen.

Trainer:
Markus Gisdol, Hamburger SV:
Gisdols HSV-drenge leverede en fremragende indsats i fredags mod Leverkusen. Gæsterne var på papiret favoritter til kampen, men fodboldkampe afgøres på græsset. Her styrede bundholdet begivenhederne, og med Volksparkstadion i ryggen lykkedes det “Die Rothosen” at hive tre flotte point hjem til Nordtyskland.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?