bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 17

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Heinz Lindner:
Tænk at vi kunne finde plads til en Frankfurt-spiller på holdet. Holdets østrigske debutant var dog en klasse for sig. Godt nok startede han på bænken, men Hradecky fik en udvisning inden, der var spillet fem minutter. Lindner diskede op med flere store redninger, og uden ham kunne det være blevet meget værre.

Abwehr:
Lukasz Piszczek, Borussia Dortmund:
Han er måske ikke holdets mest prominente spiller, men Tuchel kan have ro i sindet, når han sætter den polske højreback på holdkortet. Piszczek fik scoret sit fjerde sæsonmål og var farlig på Werders banehalvdel.

Ömer Toprak, Bayer Leverkusen:
Den tyrkiske midtstopper spillede noget af det tætteste, man kommer på en fejlfri kamp. Når Herthas offensive kæde var i fremdrift, var han klar til en tackling eller til at dække op. Han var stærk i opspillet, og det trækker ikke ned, at han scorede kampens første mål i 3-1 sejren over hovedstadsklubben.

Marvin Compper, RB Leipzig:
Compper klarede sig godt defensivt, men som kampen forløb, skulle der mere end bare godt defensivt arbejde for at skaffe sig en plads på rundens hold. I offensiven satte han dog også sit præg og scorede til 1-0. Hermed en god præstation af Leipzig-forsvareren.

Marcel Halstenberg, RB Leipzig:
Venstrebacken leverede et godt bidrag til Leipzigs magtdemonstration mod Eintracht. Han var en aktiv mand offensivt og lykkedes med flere gode løb, afslutninger og indlæg. Han havde også en stor indblanden i 3-0 målet. Det var ham, der sendte det skud afsted, som Eintrachts Vallejo blev noteret for et selvmål.

Mittelfeld:
Kevin Kampl, Bayer Leverkusen:
Sloveneren satte et fantastisk tempo på midtbanen i søndagens kamp. Ham og hans midtbanemakker Baumgartlinger havde en god arbejdsfordeling, der gav Kampl plads til offensivt arbejde. Hans gyldne moment i kampen er oplægget til 3-1, hvor han lobber bolden på tværs over feltet og sender den ind til Calhanoglu. Når Kampl ellers får friheden til det, så kan han levere præstationer på et utroligt højt niveau.

Diego Demme, RB Leipzig:
Godt nok var det Leipzigs offensiv, der stjal rampelyset i lørdagens aftenkamp. Bag en sprudlende offensiv skal der dog helst være stabilitet. Det stod midtbanemanden Diego Demme for. Han var rolig og sikker med bolden. Han fik også sat en masse tacklinger igennem og fik løbet en masse kilometer. For at skære det ud i pap, så styrede han midtbanen med hård hånd.

Andre Schürrle, Borussia Dortmund:
Schürrles tid i Ruhr-distriktet har hidtil ikke været en udpræget sæson. Han fik dog en god start på foråret og scorede sit første Bundesligamål i Dortmund-trøjen. På Weser Stadion så vi den Schürrle, som vi ofte har savnet i efteråret. Der var masser af energi, tempo, presspil, blik for holdkammeraterne og coolness. Hvis han begynder at vise mere af det, så kan det blive et rigtigt godt forår for Tuchels drenge.

Hakan Calhanoglu, Bayer Leverkusen:
Blandt mange gode Leverkusen-præstation var Calhanoglus måske den bedste. Han havde et fantastisk drev og havde et stort overblik for sine medspillere. Som altid var han også garant for et par farlige dødbolde. Tyrkeren havde stor fortjeneste i alle holdets tre mål, specielt de to mål, der kom fra hans egne fødder.

Naby Keita, RB Leipzig:
Egentlig er han central midtbanespiller, men Hasenhüttl kunne dog trygt sende ham ud på kanten. Herfra kunne østrigeren se ham lyse op med masser af gode oplæg og fantastiske soloture. Han stod bag en glimrende assist til Timo Werner, hvor han på et frispark lagde bolden millimeterpræcist.

Sturm:
Robert Lewandowski, FC Bayern München:
Det er efterhånden gået hen og blevet en vane. Lewandowski kommer igen med på rundens hold. Han scorede de to mål, der med nød og næppe gav hans hold tre point. Specielt det afgørende mål til 1-2 var en teknisk perle, der indeholdt alle de kvaliteter, Lewandowski besidder.

Trainer:
Ralph Hasenhüttl, RB Leipzig:
I 6-pointskampen mod Frankfurt trak østrigeren og hans drenge det længste strå. Hvis der skulle være blevet sået tvivl omkring Leipzig efter nederlaget til Bayern, så har de nu fået vist, at de er klar til foråret. Det hjalp selvfølgelig på omstændighederne, at Hradecky blev udvist efter kun tre minutters spil, men det skal ikke tage noget fra Holdet fra det gamle DDR var klasser bedre end Eintracht, og kunne have vundet kampen med mere end de ellers store 3-0-cifre.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?