bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > 1. FSV Mainz 05 > Rundens hold i Bundesligaen – uge 15

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Bernd Leno (Bayer Leverkusen)
Når man taber hjemme med 2-1 til Ingolstadt, kan det virke besynderligt, at Leno skal på rundens hold, men faktum er, at havde det ikke været for Leno i målet, kunne det være endt med en slem ydmygelse af die Werkself.

Abwehr:
Willi Orban (RB Leipzig)
Hertha BSC havde lige præcis nul afslutninger inden for rammen, og det falder selvfølgelig tilbage på et godt organiseret forsvar. En defensiv, der gennem det meste af sæsonen har været solidt styret af Orban, og som lørdag scorede sit andet sæsonmål.

Martin Hinteregger (Augsburg)
Nogle gange er fodbold bare smukt. Hinteregger var i sidste sæson lejet ud til Gladbach, men gjorde mest opmærksom på sig selv ved at score to selvmål i sin korte tid i klubben. Lørdag scorede han så endnu en gang bag Sommer i målet og sikrede Augsburg tre vigtige point i bundstriden.

Jeffrey Bruma (Wolfsburg)
Vi har været lidt efter hollænderen, der ikke har været den leder, som klubben nok havde håbet på. Mod Frankfurt var han sikker i det defensive og kronede sin indsats ved at score det afgørende mål. 

Markus Suttner (Ingolstadt)
Sammen med resten af Ingolstadt defensiven holdte de Leverkusens forreste fra de helt åbne tilbud, og der var endda plads til at gå med frem og assistere ved målet til 1-0.

Mittelfeld:
Danny Latza (FSV Mainz)
I 33 Bundesligakampe var det aldrig lykkes for Latza at score, men i lørdags blev det så til et hattrick fra midtbanemanden. Meget mere er der vel ikke at sige. En sikker plads på rundens hold som rundens spiller – også selvom det var HSV, de mødte.

Ousmane Dembélé (Borussia Dortmund)
Han bliver bare bedre og bedre for hver kamp der går. I fredagens topopgør mod Hoffenheim rykkede han konstant forbi Hoffenheims forsvar og lagde eminent op til både Götze og Aubameyangs mål. Måtte gå ud med en skade, men skulle være klar igen til midtugens kamp.

Emil Forsberg (RB Leipzig)
Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen. Forsberg har været efterårets bedste spiller i Bundesligaen. Enormt farlig i alt hvad han foretager sig, og så er hans dødbolde næsten garant for mål.

Douglas Costa (Bayern München
Bayern spillede måske ikke deres bedste kamp, men vi kan simpelthen ikke komme uden om Costa efter sådan et mål. Fra noget der vel ligner 30-35 meter hamrede han bolden op i hjørnet med noget, der sagtens kan blive årets mål. 

Serge Gnabry (Werder Bremen)
Har været Werders bedste spiller siden ankomsten fra Arsenal, og i weekenden lykkedes det så endelig også for hurtigløberen at score på hjemmebane. Det gav et enkelt point og en plads på rundens hold.

Sturm:
Timo Werner (RB Leipzig)
Skiftet til RB har virkelig givet Timo Werner vinger. Scorede igen i weekenden, og han virker lige pludselig som en spiller, der måske kan være svaret på det tyske landsholds angriberproblem.

Trainer:
Max Walpurgis (FC Ingolstadt)
Han får slet ikke den ros, han fortjener. I sidste runde vandt de hjemme mod RB Leipzig, og søndag fortsatte de den gode form med en 2-1 sejr mod Leverkusen i en kamp, hvor de faktisk var det bedste hold. Har på kort tid forvandlet Ingolstadt fra en sikker nedrykker til et hold, der igen er værd at holde øje med.

You may also like
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München 
Øl, stadionplatte, promillegrænse
Bundesligaen indfører en promillegrænse for den kommende sæson
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Sæsonoptakt: 1. FC Köln – Baumgart Ball i ny fase
RB Leipzig, Red Bull
Sæsonoptakt: RB Leipzig – Koster filosofien en plads i Champions League?