bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 13

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Alexander Schwolow (SC Freiburg)
Havde flere gode redninger allerede i første halvleg og tog sig også af et svagt sparket straffe fra Chicharitos side. Den direkte årsag til, at det lykkedes Freiburg at hente point i Leverkusen.

Abwehr:
Philipp Lahm (Bayern München)
Den seneste tid har der kørt diverse afstemninger om, hvorvidt Bayern har mest brug for Lahm som spiller eller som sportsdirektør. Med præstationer som den mod Mainz kan der ikke være meget tvivl. Hans fremragende tackling på Malli var det, der reelt set skabte udligningen. Han er måske ved at være lidt oppe i årene, men Lahm er stadig blandt verdens allerbedste backs.

Benjamin Hübner (TSG Hoffenheim)
Holdte Modeste fra at score og vandt 60 % af sine nærkampe. Kollega Süle løber oftest med overskrifterne i Hoffenheim-defensiven, men lørdag var det Hübner, der var den bedste af de to.

Timo Gerhardt (Wolfsburg)
Når man er wingback på et hold, der hjemme lukker tre mål ind, burde det næsten være umuligt at komme på rundens hold. Men Gerhardt får en plads for sine offensive aktioner. Skabte 1-0 målet med et par fremragende aktioner på venstrefløjen og leverede også assisten til ulvenes andet mål.

Mittelfeld:
Marvin Plattenhardt (Hertha BSC)
Spillede venstreback i kampen mod Wolfsburg, men vi skubber ham frem på midten på vores hold. Tilkæmpede sig det afgørende straffe og scorede selv et formidabelt mål på frispark. Alle hans fem Bundesligamål er i øvrigt scoret efter dødbolde.

Marco Reus (Borussia Dortmund)
Han er for alvor tilbage. Det var ikke til at se, at han på nær en kamp mod Legia, ikke har spillet fodbold i over et halvt år. Der var tempo, overblik og fantasi i alt, hvad han foretog sig. Leverede for første gang i karrieren tre assists i en Bundesligakamp, og har du ikke set oplægget til 4-1 målet så skynd dig straks at finde det frem.

Ousmane Dembélé (Borussia Dortmund)
Pilen peger kun opad i øjeblikket. Hurtigheden har han altid haft, men nu begynder overblikket og afleveringerne at følge med. Lå oftest lidt dybere end vanligt mod Gladbach, og det virkede til at være en god idé. Var involveret i flere scoringer og stod selv for målet til 3-1 efter et par efterhånden klassiske driblinger fra hans side. 

Arjen Robben (Bayern München)
Måske den spiller Bayern har sværest ved at undvære. Mod Mainz var han sit holds bedste og skabte den ene farlige mulighed efter den anden. Lagde op til Lewandowskis udligning og stod selv for 2-1 målet, da han headede bolden i mål fra en position bagerst i feltet.

Finn Bartels (Werder Bremen)
Arbejdede som altid hårdt, og lørdag kunne han så også krone sin arbejdsiver med et oplæg og en scoring. Har hævet sit spil efter Kruse er kommet ind på holdet.

Sturm:
Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
15 mål i 12 kampe. Der er ikke noget at side til, at angriberen efter kampen ikke vil sige, om han også spiller i Dortmund til næste sæson, for fortsætter han det målgennemsnit, kan Dortmund ikke længere holde de større og mere pengestærke klubber for døren.

Robert Lewandowski (Bayern München)
Sandro Wagner presser sig også på, men Lewandowski får alligevel pladsen. Ikke mindst takket være sit frisparksmål i overtiden. Polakken satte ny rekord fredag aften, da han for fjerde udekamp i træk mod Mainz scorede to gange.

Trainer:
Markus Gisdol (Hamburger SV)
Tretten kampe skulle der går, før HSV for første gang kunne fejre en sejr i Bundesligaen. Præstationen var som sådan ikke overbevisende, men Gisdol har på det seneste fået spillere som Müller, Gregoritsch og Kostic i gang,

You may also like
Podcast: Fuld fokus på fankultur i Tyskland
Runden rundt: Højdepunkter og mål fra 32. spillerunde
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør