Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens bulihold uge 11 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens bulihold uge 11

Rundens bulihold uge 11

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 2 (4-2-3-1):

bulihold uge 11

Tor

Oliver Baumann – (Freiburg) Sidste rundes rædselskamp vil for altid følge Bauman, men netop derfor er det klasse at gå ud at levere en præstation, som den han gjorde mod Nürnberg. Var en sikker sidste skanse og afgørende for, at Freiburg og fik sæsonen første sejr trods en mand i undertal de sidste tyve minutter.

ABWEHR

Hiroki Sakai (Hannover) – Det er sjældent vi belønner en forsvarsspiller, der lukker tre mål ind, men vi gør en undtagelse her. Sakai har været skidt spillende i de sidste par kampe, men mod Bremen var han, især i offensiven, involveret i en masse og scorede også målet, der bragte Hannover i front.

Sokratis (Borussia Dortmund) – Der var en del undren, da Dortmund brugte 9 mio. eur på en reservespiller, men i kampen mod Stuttgart, viste hvorfor de penge kan være godt givet ud. Udover at score BVB’s første mål på hjørne efter 209 forsøg, var grækeren også sikker i alle sine indgreb. Ejer måske ikke Hummels elegance, men han gør det ikke svære end det er. Han er den reserve i midterforsvaret som Dortmund sukkede efter sidste sæson.

Naldo (Wolfsburg) – Som resten af Wolfsburg-holdet har Naldo været bedst på eget græs, mens det har knebet på udebane. Pladsen kunne snildt have gået til makkeren Knoche der vandt flere dueller og havde flere boldberøringer, men brasilianeren får pladsen for sin forudseenhed og sit overskud i det bagerste geled.

Ricardo Rodriguez – (Wolfsburg) – Schweizeren bliver bare bedre og bedre. Han er en af sæsonens positive overraskelser indtil videre, og mod Frankfurt viste han igen hvorfor. Yderst pålidelig i defensiven og fremragende i offensiven, hvilket hele fem driblinger bevidner om. Selvom de ikke mangler penge i Wolfsburg, så kan han blive svær at holde på, hvis hans udvikling fortsætter i samme fart.

MITTELFELD

Nuri Sahin – (Borussia Dortmund) I anden halvleg var det muligvis på en billig baggrund, men Sahin er for alvor ved at genfinde sin plads på Dortmund-mesterskabet. Har ikke samme kælne boldomgang som Gündogan, men hans evner til at slå de stejle afleveringer med venstrebenet findes ikke meget bedre.

Luiz Gustavo – (Wolfsburg) Den kamp Wolfsburgs fans har ventet på. Gustavo viste i debuten mod Schalke, hvilket talent han besidder, men siden har han mest stjålet overskrifter på grund af sine udvisninger. Mod Frankfurt var han i særklasse banens bedste. Syv vellykkede driblinger og ni tacklinger fortæller historien, om det der i håndbold sprog kaldes for en “tovejs-spiller”.

Franck Ribery – (Bayern München) Bayern er nu kommet bagud i de sidste tre Bundesliga-kampe i træk, men når man har Ribery på holdet, er der ingen grund til panik. Franskmanden styrkede sit ballon d’OR kandidatur med to oplæg for mestrene, der med sejren tangerede HSV´s rekord for flest kampe uden nederlag.

Max Kruse (Borussia Mönchengladbach) – Han spiller godt nok helt fremme, men det vil simpelthen ikke være et ugens hold ugen Kruse, og derfor er han rykket lidt tilbage i vores formation. To mål og afgørende for, at Gladbach for første gang siden februar 2012 får to sejre i træk, siger vel alt.

Julian Draxler (Schalke 04) – Der har været lidt stille om talentet de sidste par uger, men mod Hertha var han tilbage i storform. Otte driblinger, fem skud og en enkelt scoring er mere end rigeligt til en plads på ugens hold.

STURM

Robert Lewandowski (Borussia Dortmund) – Tre mål og en assist. Polakken bragte sig i spidsen af topscorerlisten og så må alle spekulationer om, hvorvidt han mentalt er videre fra Dortmund efterhånden stoppe. Rundens spiller!

TRAINER

Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) – Streich var også i spil efter første Freiburg sejr i ligaen, men Klopp klemmer sig forbi med en 6-1 gallaforestilling mod Stuttgart, der var uden nederlag med Schneider ved roret. Havde valgt Skratis til startopstillingen, hvilket viste sig at være en god idé, og så var det første BVB-sejr mod Stuttgart på hjemmebane i fem år!

Honorable Mentions:  

Henrikh Mkhitaryan, Ter Steegen, Marco Reus, Mehmedi, Christian Fuchs, Alexander Meier, Joel Matip, Adam Szalai, Lars Stindl, Ochs, Knoche

UGENS KAMP

Werder Bremen – Hannover 3-2

Søndagens sene kamp havde det hele. Skiftende føringer, fem mål og en sen afgørelse var ingredienserne i en stærkt underholdende kamp. Hannover lykkedes godt nok med at score deres første mål på fremmed græs, men Garcias scoring kort før tid sørgede alligevel for, at Slomkas tropper fortsat er uden point på udebane i denne sæson.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?