Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens buli-hold - uge 5 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens buli-hold – uge 5

Rundens buli-hold – uge 5

 

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 2 (4-2-3-1):

 Rundens hold uge 5

Tor

Sven Ulreich (VFB Stuttgart) – Det har ikke set godt ud for defensiven og dermed Ulreich i de første par kampe i Bundesligaen, men i fredagsopgøret var den talentfulde målmand på sin plads. Mange store og afgørende redninger sørgede for, at gæsterne noget ufortjent kunne rejse hjem fra Berlin med tre point.

ABWEHR

Sebastian Jung (Eintracht Frankfurt) – Ligesom resten af holdet, er Jung stille og roligt ved at finde tilbage til formen fra sidste sæson. Mod Bremen var han solid i defensiven og krydrede indsatsen med en assist.

Daniel van Buyten (Bayern München) – Belgieren står lidt i skyggen af de andre stjerner i det sydtyske, men han er en fremragende backup spiller. Mod Hannover overskyggede han klart sin makker i midterforsvaret, Boateng, og han var manden der fik ryddet op, de få gange der var fare på færde.

Benedikt Höwedes (Schalke 04) – Der var ikke en overflod af gode præstationer blandt midterstopperne i denne runde. Schalke-kaptajnen får pladsen for at få bedre styr på en defensiv, der har lukket rekord mange mål ind i begyndelsen af sæsonen.

Bastian Oczipka (Eintracht Frankfurt) – En store kamp af venstrebacken. I defensiven var han forudsigende med fire interceptions og i offensive ganske enkelt fremragende. En række nøgle afleveringer og en enkelt assist gør, at Oczipka ikke er til at komme udenom.

 

MITTELFIELD

Christian Gentner (VFB Stuttgart) – Stor kamp af tyskeren såvel defensivt som offensivt. Fik lukket godt af for Herthas angreb og var klart farligste mand for gæsterne med tre afslutninger, en enkelt chanceskabende aflevering og så selvfølgelig målet i en ellers tynd offensiv.

Tranquillo Barnetta (Eintracht Frankfurt) – Den tidligere Leverkusen og Schalke-spiller virker til at blive en gevinst for Frankfurt. Mod Bremen lykkedes han med sine driblinger og var en evig kilde til uro.

Aubameyang (Borussia Dortmund) – Efter den imponerende debut har der været lidt mere stille omkring den lynhurtige kant. Mod Hamburg var han i overdådigt spillehumør, og to kasser samt halvanden assist taler sit tydelige sprog.

Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund) – Armeneren bliver bare bedre og bedre. Mod Hamburg var han for anden kamp i træk i målscorerens rolle, ligesom han lagde op til det vigtige 3-2 mål. Konstant farlig, men burde nok have lavet et mål eller to mere.

Marco Reus – (Borussia Dortmund) Rundens spiller. Otte chanceskabende afleveringer, et fremragende mål og en genial detalje ved 4-2 scoringen, hvor han lader bolden passere til Lewandowski. Klopp udtalte efter kampen, at spillere som Reus kommer i himlen, mens tidligere dommer Markus Merk mente, at hvis Bale var 100 mio. euro værd, så var Reus vel 135 mio. euro værd.

STURM

Robert Lewandowski (Borussia Dortmund) – Der var hård kamp om pladsen i front, da både Kadlec og Kiessling også fortjener en plads. Lewandowski får dog pladsen for to scoringer og en assist, selvom HSVs defensiv ikke var prangende.

TRAINER

 

Armin Veh (Eintracht Frankfurt) Efter katastrofe starten med 1-6 mod Hertha, har Veh fået styr på sit mandskab. Blev hjulpet af et en Werder-udvisning, men det ændrer ikke ved, at Frankfurt rent taktisk var overlegne på selve dagen.

Honorable Mentions: Kiessling, Kadlec, Trapp, Alaba, Robben, Uchida, Kevin-Prince Boateng, Sahin, Hummels, Brooks

UGENS KAMP

Dortmund – HSV 6-2 – Normalt skal der to hold til at skabe en god kamp, og selvom det ikke var meget HSV havde at byde ind med, så lykkedes det dem alligevel at komme tilbage fra 0-2. I vores optakt til denne runde gjorde vi opmærksom på, at HSV-BVB er det mest målrige opgør i Bundesligaens historie, og med otte mål ser den statistik ud til at holde lidt endnu.

 

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?