Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens buli-hold – uge 15 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens buli-hold – uge 15

Rundens buli-hold – uge 15

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 15 (4-2-3-1):

Screen Shot 2013-12-09 at 10.04.41

Tor

Bernd Leno – Efter 0-5 lussingen mod Manchester United, fik Leverkusen og ikke mindst Leno bevist, at de også kan præstere i de store kampe. Dortmunds offensiv ramte ikke deres vanlige niveau, og de forsøg der blev sendt afsted, tog Leverkusens sidste skanse sig sikkert af.

Abwehr

David Alaba – Defensivt var det ikke meget, gæsterne havde at byde ind med, så østrigeren får pladsen for sine offensive aktioner. Her leverede han igen, igen på højt niveau og føjede en enkelt assist til sit regnskab

Daniel van Buyten – Belgieren var en klippe i forsvaret. Læste spillet eminent og fik tacklet af, når det var nødvendigt. Og så er han bare ren gift, når han en en sjælden gangs skyld bevæger sig op i modstandernes felt.

Naldo – Er ved at udvikle sig til lidt af et fast indslag her på ugens Buli-hold. Brasilianeren var endnu engang sit holds bedste i en flot 3-0 sejr ude over Freiburg. En sejr der blev grundlagt på et par flotte offensive aktioner og Naldo som solid stopklods i defensiven.

Paul Verhaegh – Ny solid indsats af højrebacken. Fik lukket fint af for stortalentet Calhanouglo og bidrog også i det offensive med masser af gode løb.

Mittelfeld

Ribery – Efter et par uger på sidelinien er Ribery for alvor tilbage igen. Franskmanden var i overdådigt spillehumør mod et Bremen-hold, der intet modtræk havde. To mål, en assist og klart den offensive spiller med flest boldberøringer for gæsterne.

Simon Rolfes – Indledte egentlig sæsonen på bænken, men anføreren har grebet chancen efter et par skader til de andre centrale midtbanespillere. I topkampen mod Dortmund var han klart bedste spiller. Var glimrende i offensiven og fik sammen med bender lukket af for gæsternes omstillingsspil.

Tolga Cigerci – Hertha sejrede i kampen mellem de to oprykkere, og det kan de ikke mindst takke Cigerci for. Havde sit udgangspunkt på den defensive midt, men det var offensivt, at han brillerede. Fire skud på mål, to chanceskabende afleveringer og en enkelt scoring er nok til at overbevise os om, at han fortjener en plads på ugens hold.

Thomas Müller – En scoring og to assists. Werder Bremens defensiv var muligvis ikke meget værd, men det skal ikke tage noget fra Müllers fornemme kamp.

Mario Götze – Det bliver hele tiden bedre og bedre for Götze, for hver kamp der går. Falder naturligt ind i Bayern-offensiven og samspillet med Ribery og Müller var eminent. Et mål og en assist trækker naturligvis også op.

Sturm

Raffael – Indrømmet. Der var spillere som Ramos, Schipplock og Ibisevic, der på papiret spillede bedre end Raffael, men brasilianeren får alligevel pladsen i front. Det gør han ene og alene, fordi hans fremragende solo-aktion ikke kun udlignede Schalkes føring, men også ændrede opgørets karakter i denne vigtige kamp om fjerdepladsen.

Trainer – Lucien Favre

Rundt omkring stadion hænger der billeder med nogle af de største Gladbach koryfæer som Vogts, Heynckes og Simonsen. Fortsætter Gladbach deres optur, kan det ikke vare længe, før Favre gør dem selskab. Han har forvandlet holdet fra nedrykningskandidat til Champions League aspirant. Blev hjulpet på vej af et straffe og et rødt kort, men hjemmeholdet fik de tre vigtige point i en svær kamp.

Honorable mentions:

Max Kruse, Ibisevic, Adrian Ramos, Sven Schipplock, Son, Toprak, Arnold, Rodriguez, Ronny, Can, Ochs, Jantschke, Lars Bender, Harnik

Ugens kamp: Stuttgart – Hannover 4-2

En stærkt underholdende kamp med skiftende føringer og  masser af chancer. Specielt midt i første halvleg gik det stærkt med tre mål på fem minutter. Efter syv udekampe er Hannover fortsat eneste hold uden point på fremmede græs.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?