bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Trænerfyringer, Bayerns manglende bredde og HSV med maksimum point
Bundesliga, 2. Bundesliga, podcast, spilletidspunkter

Det kan godt være, der kun er spillet to runder af Bundesligasæsonen 2020/21, men der er så rigeligt at tage fat på. For vi har allerede fået to trænerfyringer. Den ene i Schalke, hvor David Wagner efter 18 kampe uden sejr og 1-11 i de første to kampe ikke længere kunne blive siddende på posten, og den anden i Mainz hvor Achim Beierlorzer fik sparket efter en turbulent uge med nederlag og spillerstrejke.

Hvorfor ventede Schalke så længe med at fyre Wagner, hvem bliver Schalkes nye træner, og er det virkelig realistisk at tro på, at Ralf Rangnick vender tilbage til Gelsenkirchen for tredje gang i karrieren?

Hos Bayern München går de naturligvis ikke med tanker om en trænerfyring. Hansi Flick er favorit til at vinde årets træner i Europa, der kåres af Uefa, og hvor tyske trænere indtager de fire øverste pladser. Men Flick er ikke helt tilfreds, for han ønsker mere bredde på sit mandskab, der for første gang i 2020 tabte en fodboldkamp, da Hoffenheim vandt hele 4-1 i weekenden – se højdepunkter fra den kamp her.

Har han en pointe, hvem bør Bayern München hente, og hvorfor rumsterer navnet Mario Götze lige pludselig på Säbener Straße? Det forsøger det faste panel bestående af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg at give svar på.

Bayern München møder onsdag Dortmund i Supercuppen, og netop BVB tages der også fat på, for det var samme gamle sang, da de i weekenden tabte mod Augsburg på en dødbold og et kontrastød. Har Dortmund og Favre ikke lært noget, og hvilken ny position mener den ene del af panelet, at Thomas Delaney måske skulle forsøge sig med?

Endelig kommer vi forbi Hoffenheims fine start på sæsonen, og ikke mindst Sebastian Hoeneß, der har implementeret en underholdene spillestil, ligesom der også er tid til at tale om HSV. Og det er primært positivt. Selvfølgelig fylder nederlaget i pokalen og Toni Leistners skub af en Dresden fan også lidt, men med fare for at være kålhøgen spås der ligefrem HSV oprykning til Bundesligaen takket være en ændret spillestil og 2. Bundesligas meste scorende spiller nogensinde, Simon Terodde.

En time og tyve minutters podcast om stort og småt i Bundesligaen og tysk fodbold er klar til dig.

 

You may also like
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23
Andreas Albers og St. Pauli kan rykke op på Volksparkstadion: – Det kunne ikke være skrevet bedre
Optakt, Højdepunkter, HSV, St Pauli, Simon Makienok, Hamborg
​​Optakt til runde 32 i 2. Bundesliga – oprykningsfest på Volkspark?