bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Stor sæsonoptakt – Sådan ender Bundesligaen 2020/21
Bundesliga, sæsonoptakt, højdepunkter, spilleragenter

Det er kun en lille uge siden, at Bayern München kunne løfte Champions League-trofæet, men som de siger i det tyske: “Nach dem Spiel, ist vor dem Spiel”, og da der kun er tre uger til den nye sæson går i gang, kigger vi her i podcasten nærmere på den kommende sæson.

Og det store spørgsmål er selvfølgelig, hvem kan true Bayern München? Treble vinderne har ikke tabt en kamp i 2020, og de har ovenikøbet hentet Leroy Sané til holdet, så er der overhovedet nogen indikationer af, at Dortmund, der heller ikke selv vil melde målsætning om mesterskab ud, kan gøre noget ved Bayern? Og hvad med RB Leipzig, der har mistet Timo Werner, eller Leverkusen der står til at tage afsked med Kai Havertz? Er Gladbach under Marco Rose ligefrem bedste bud på en udfordrer?

I denne sæsonoptakt kigger vi nærmere på kampen i toppen, ligesom vi også stiller ekstra fokus på de to hovedstadsklubber fra Hertha BSC og Union Berlin, der på hver deres måde har løbet med overskrifterne i dette transfervindue, ligesom vi også zoomer lidt ind på oprykkerne fra VfB Stuttgart, hvor der blandt andet er tid til at hylde en legende og trykke på Mario-Gomez-knappen en sidste gang.

Vi forsøger efter bedste evne at udpege mestre og top 4 i 2020/21 sæsonen, ligesom panelet, der som altid består af Nicolai Lisberg og Arnela Muminovic, også sjusser sig frem til, hvem de ser som de største nedrykningskandidater. Selvom der ikke er helt enighed, så har begge en traditionsklub til at ende på Relegationspladsen.

Der er også tid til at vende Joachim Löws noget alternative landsholdstrup til Nation League kampene mod Spanien og Schweiz, ligesom der ses frem mod Champions League-finalen for kvinder, hvor Pernille Harder kan vinde turneringen for første gang i historien, når hun sammen med Wolfsburg møder de sidste fire års vindere fra Lyon.

Endelig så udpeges der seks talenter, der meget vel kan få deres helt store gennembrud i 2020/21 sæsonen i Bundesligaen.

Lyt med og få den fulde sæsonoptakt, så du er klædt godt på, når Bundesligaen begynder igen den 18. september med åbningskampen mellem mestrene fra Bayern München og Schalke 04, der ikke ligefrem har haft en problemfri sommer.

 

You may also like
Werder Bremen, Jens Stage, Niclas Füllkrug
Sæsonoptakt: SV Werder Bremen – med eller uden Füllkrug?
Bayern München, optakt, Manuel Neuer
Podcast: Neuers angreb på Bayern, tysk transfervindue og kokainskandale i Frankfurt
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Podcast: Spørgsmål special: Tysk VM-skuffelse, Bundesligaoplevelser og de næste store salg
Optakt, VfB Stuttgart
Sæsonoptakt: VfB Stuttgart – Kører elevatorholdet igen en tur i kælderen?