bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Borussia Dortmund > PODCAST: Revierderby og Tysklands største talenter

PODCAST: Revierderby og Tysklands største talenter

Vi er klar med femte udgave af vores podcast, hvor vi gennemgår weekendens Revierderby, og benytter opgøret som en bro til at lave et talenttjek. For hvordan ser det ud med det kommende kuld i tysk fodbold, og hvem er egentlig de største tyske talenter i Bundesligaen?

Der Jahrhunderttalent. Begrebet brugt om Mario Götze, der var noget exceptionelt i en i øvrigt yderst talentfuld årgang, hvor det ene stortalent blev udklækket efter det andet. VM-titlen blev sikret med unge spillere, der havde været med til at vinde U21-EM nogle år forinden, Confederations Cup fulgte i kølvandet med et decideret B-hold, og alt var fryd og gammen i Tyskland. Lige indtil VM 2018 blev den værste slutrunde nogensinde.

Flere har siden krævet et generationsskifte på landsholdet, men står talenterne sådan lige umiddelbart på spring? Og har Tyskland forsømt at fokusere på de individuelle færdigheder? Benjamin Leander har Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg med til en snak om talentudvikling i tysk fodbold netop nu, og panelet forsøger at dykke grundigt ned i både træningsmetoder og økonomi og integrationsproblemer som nogle af årsagerne til, hvorfor DFB netop nu er lidt bekymret for fremtiden, når det kommer til de kommende talenter. Slutteligt kommer de også hver med deres top 3 over de største tyske talenter, hvor der ikke er den store tvivl om, hvem der er absolut lyseste stjerne netop nu, ligesom du muligvis kan blive klogere på en 14-årig angriber i U17-ligaen med en utrolig historie.

Derudover så skal weekendens Revierderby selvfølgelig også granskes. En 2-1 sejr, et danskermål og en rekordstor afstand mellem Schalke og Dortmund. Hvad lærte vi af kampen? Hvad var de taktiske overvejelser fra Domenico Tedescos side, er Dortmund mesterskabsfavorit, og kan Schalke virkelig ende i nedrykningsfare? Det er blandt andet nogle af de ting, som panelet ser nærmere på.

Det er 75 minutter ganske glimrende podcast, hvis vi selv skal sige det.

foto: www.dfb.de

You may also like
optakt, Hertha, Højdepunkter
Optakt til 20. spillerunde i 2. Bundesliga: Zorniger i zonen og Hertha mod HSV
Hertha BSC, Olympiastadion, Optakt, Berlin
Optakt til runde 18 i 2. Bundesliga – Hertha i sorg og storkamp i Gelsenkirchen
Schalke 04, maskot, Comebacks
Bilans efter efterårssæsonen i 2. Bundesliga: Schalke dumper og topkarakter til Kiel
Schalke 04, sæsonoptakt
Optakt til runde 17 i 2. Bundesliga: HSV i problemer og liv i bunden