bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Nedrykningskamp og historiske comebacks

Vi er klar med endnu en podcast, hvor vi denne gang dykker ned i en tæt nedrykningsduel, ser nærmere på en ustabil subtop og vender nogle af de mest legendariske tyske comebacks.

Ti point forspring med ti kampe igen. Bayern stormer mod det femte mesterskab i træk, og alle latterliggørelser om Bundezzzzligaen lever igen. Eller gør de? For bundstriden er som altid vanvittig tæt. Godt nok ser Darmstadt og Ingolstadt ud til at have booket billet til en rejse på anden klasse næste år, men hvem får 16. pladsen og dermed to relegationskampe? Og hvad er Relegationskampe egentlig for en størrelse i tysk fodbold?

Panelet, der igen består af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg, ser sammen med vært Søren Kusk nærmere på en bundstrid, hvor ingen kan vide sig sikre. Werder Bremen og HSV har begge fået godt med point på det sidste, og Wolfsburg og Gomez virker genfødte under Jonkers, så måske Mainz og Augsburg skal til at frygte de sovende kæmper.

Denne uge byder udover en udsat pokalkamp i Lotte også på Champions League fodbold, når Leverkusen ude mod Atletico Madrid skal hente 4-2 fra den første kamp.

Det ligner på forhånd en umulig opgave, men hvis de seneste par uger har lært os noget, må det være, at intet tilsyneladende er umuligt. Vi fornyer Leverkusen og deres nye træner Tayfun Korkuts selvtillid, når vi i historietimen vender de største tyske comebacks nogensinde. Du kender måske das Wunder von Bern, men hvad med Wunder von der Grotenburg og Wunder vom Wildpark?

Lyt til en god times fodboldsnak, og vi lover, at du er meget klogere.

Vært: Søren Kusk
Gæster: Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

 

You may also like
VfL Bochum, Ruhrstadion, fodboldrejse, optakt
VfL Bochum – Was für ein Comeback
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt: RB Leipzig – Schalke: Rykker Schalke ned igen?
Schalke 04, maskot, Comebacks
Hvem rykker ud af Bundesligaen 2022/2023