bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Kovac-fyring, bud på Bayerns nye træner og Der Klassiker

Podcast: Kovac-fyring, bud på Bayerns nye træner og Der Klassiker

Så er der en ny podcast på gaden, og det er selvsagt med ekstra stort fokus på Niko Kovac og dennes fyring i Bayern München.

Lørdag indtraf noget af en overraskelse, da Bayern München indkasserede deres største nederlag i ti år, da det blev til 5-1 ude mod Eintracht Frankfurt. Søndag fulgte så endnu en overraskelse, da Bayern og Niko Kovac valgte at afbryde samarbejdet.

Indtil videre står den tidligere tyske assistenttræner Hansi Flick for holdet de næste par kampe, men hvem er ellers kandidater til det ledige trænersæde i München? Jose Mourinho, Allegri, Arsene Wenger, Erik Ten Hag, Ralf Rangnick og mange flere har været bragt i spil, men hvem anser panelet som varmeste bud? Et panel der som altid består af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg.

Udover potentielle afløsere runder vi også Kovac tid i Bayern og vurderer hvorvidt fyringen var en overreaktion samt hvilke udfordinger Niko Kovac har haft som træner i den sydtyske storklub.

Fyringen kommer forud for storkampen mod Borussia Dortmund i Der Klassiker, og derfor ser vi selvfølgelig også nærmere på BVB. Luvien Favre har nu ført sit hold til tre sejre i træk efter et forrygende comeback mod Inter i Champions League tirsdag aften, men er han stadig en presset mand, eller har han reddet stormen af? Og er Dortmund næsten bedre uden Marco Reus, der har døjet med skader og sygdom på det seneste?

Udover Bayern og Dortmund er der også tid til at vende RB Leipzig, der er gået målamok samt derbyet i Berlin, der blev et mindeværdigt et af slagsen en uge før 30-års dagen for murens fald.

Og endelig er det helt sidst i podcasten også tid til at sende en tanke til en tidligere tysk landsholdsmålmæmnd, der på tragisk vis tog sig eget liv for ti år siden.

Foto:www.fcbayern.com

You may also like
Ugens duel, Matthew Hoppe, Jerome Boateng
Ugens duel – Matthew Hoppe (Schalke 04) mod Jerome Boateng (Bayern München)
Højdepunkter, Gladbach, optakt, Borussia Dortmund
Højdepunkter og mål: Gladbach – Borussia Dortmund 4-2
Optakt, Schalke
Optakt: FC Schalke 04 – FC Bayern München
Hertha, Jürgen Klinsmann
Jürgen Klinsmann: VM-helt, film og bandlyst i Berlin