bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bayern München > PODCAST: HSV mod afgrunden, mandagskampe og kedelige Dortmund

PODCAST: HSV mod afgrunden, mandagskampe og kedelige Dortmund

ENDLICH WIEDER PODCAST! Efter en alt for lang pause, er vi endelig tilbage med en god times lyd om stort og småt i Bundesligaen.

Der er nok at tage fat på, når Arnela Muminovic inviterer Henrik Hvillum og Nicolai Lisberg ind til en en snak om de mest aktuelle emner i Bundesligaen og tysk fodbold. Blandt andet Hamburger SV, der ligner et hold, hvis tid bogstaveligt talt er ved at rende ud. Panelet kalder situationen for tæt på håbløs i det nordtyske, og diskuterer hvorvidt en nedrykning til 2. Bundesliga kan gavne klubben eller ej, ligesom der ønskes held og lykke til den praktikant, der skal udforme et organisationsdiagram i klubben.

I Dortmund er den kunst lidt lettere. Her sidder Watzke og Zorc med det store ansvar, og lige nu peger pilen mod en forlængelse af Peter Stögers kontrakt. En kontraktforlængelse der giver mening, hvis vi ser på resultaterne, men som særligt én af gæsterne kalder tæt på altødelæggende for klubbens fremtid. For kan en klub som Dortmund nøjes med resultater og smalle 1-0 sejre, eller skal den også underholde med offensiv fodbold for at fastholde sin identitet?

I Bayern har de også et trænersprøgsmål at forholde sig til, men her valgte Heynckess at give sin opbakning til Thomas Tuchel i et interview, hvor han talte i yderst positive vendinger om den tidligere Mainz og BVB-træner, mens han samtidig mere eller mindre udelukkede kandidater som Nagelsmann, Kovac og Hasenhüttl.

Endelig så skal vi også en tur forbi de forhadte mandagskampe og de mange protester. En overreaktion fra fansenes side, eller er DFL igang med ødelægge ligaen? Vi forsøger at udrede problematikken, der har fyldt det meste i den tyske presse de seneste par uger.

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Læs mere om den kritiske situation i HSV i denne analyse, og læs også en reportage fra seneste hjemmekamp mod Mainz

 

You may also like
Marcel Sabitzer, Bayern München
Podcast: Kauft Bayern die Liga kaputt, nordtysk krise og stor danskergennemgang
St. Pauli, Stadionguide, spilletidspunkter
Spilletidspunkter for runde 7-12 i Bundesligaen og runde 10-15 i 2. Bundesliga
2. Bundesliga
Gennemgang af 2. Bundesliga – Nostalgi er ikke, hvad det har været
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga
Podcast: Stor optakt til Bundesligasæsonen 2021/22