bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Köln > Podcast: Gennemgang af efterårssæsonen

Et elendigt efterår. Dagens panel er nådesløse, når sæsonens første 17 runder skal gennemgåes i denne podcast, hvor vi også kårer efterårets spiller og træner samt overraskelse og skuffelse.

Bundesligaen blev lukket af med manér søndag aften med masser af mål og underholdende kampe, men ellers har det været en lidt tam affære, vi har været vidner til.

Bayern fører suverænt, og Herbstmeistertitlen kan vi nok godt kalde for en meistertitel. Holdene lige efter har kæmpet for at finde stabilitet og vinde to kampe i træk, og uden at afsløre for meget så kommer det til at være et gennemgående tema i denne udsendelse, hvor vi dykker ned i efterårssæsonen, kårer årets spiller, årets træner samt dem der skuffede og overraskede.

Vi har nævnt dem mange gange, men vi kommer selvfølgelig heller ikke uden om Dortmund, der siden sidst har afsat en træner, der ikke kunne vinde, med en træner der ikke kunne vinde. Fornavnet er stadig Peter, men Bosz er blevet til Stöger, og vi debatterer, om det er en fornuftig beslutning både nu og her, men også fremadrettet. For hvad er lige op og ned med Nagelsmann og BVB?

Endelig så bliver der også tid til at se lidt nærmere på to af de hold, der måske er fløjet lidt under radaren. Frankfurt og Leverkusen. To forskellige spillestile og tilgange, men to bekendtskaber i den positive ende af skalaen.

Vært: Arnela Muminovic
Gæster: Henrik Hvillum og Nicolai Lisberg

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Vores podcast vil udkomme hver anden uge resten af året, men skal vi stadig eksistere fra januar af, har vi brug for din hjælp. Da det ikke er helt gratis at producere sådan en podcast, søger vi en partner, der vil sponsorere os. Kan din virksomhed se en interesse i at indgå et samarbejde med Danmarks største side om tysk fodbold og nå ud til flere tusind lyttere, så er det måske dig, vi søger.
For nærmere info send da venligst en email til [email protected]

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 2 i Bundes Manager: Dobbelt op på Bayern