bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Fastgroet top 5, ny Hertha-krise, Götze i PSV og Stadtderby i Hamburg
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester

Så er vi klar med en ny podcast, og der er nok at tage fat på. Også selvom Bundesligaen ligner sig selv. Eller måske netop, fordi den ligner sig selv. Bayern München, Borussia Dortmund og RB Leipzig er i top 3, mens Gladbach og Leverkusen følger på de næste pladser. Det ligner noget, vi har set de senere år, hvor alle fem hold er sluttet i top 5.

Så er Top 5 i Tyskland nu ligeså indgroet en del af Bundesligaen som Top 6 i Premier League. Hvorfor er det netop de fem hold, der ser ud til at have bidt sig fast i toppen? Og er Frankfurt, Wolfsburg, Hoffenheim eller måske Hertha bedste bud på et hold, der kan bryde ind i Top 5?

Topsnakken er også en anledning for Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg til at dykke lidt ned i topholdene. Skal vi være bekymret på Bayerns vegne for de mange indkasserede mål, og hvordan skal vi forstå indkøbet af blandt andet Eric Maxim Choupo-Moting?

Og hvad med Dortmund? De har nu det bedste forsvar i ligaen, men kæmper lidt offensivt, så er det her en typisk Lucien Favre sæson, og hvordan skal vi egentlig vurdere Lucien Favre, der nu har stået i spidsen for BVB i 100 kampe? Pointsnittet er bedre end Jürgen Klopps, men har han været en succes?

I Leipzig har de haft en hård uge med et par nederlag, særligt 5-0 kampen mod Manchester United, men hvordan har de ellers klaret salget af Timo Werner, og har Yussuf Poulsens rolle ændret sig på dette hold?

Vi skal også kigge kort på Mario Götzes måske lidt overraskende men modne skifte til PSV Eindhoven, se nærmere på Bruno Labbadia og Hertha BSC, der trods store forventninger har oplevet den værste start i 11 sæsoner, ligesom der også blev brugt lidt tid på at vende Stadtderbyet i Hamburg mellem HSV og St. Pauli, der blev spillet fredag aften. En kamp du kan se mål og højdepunkter fra her

You may also like
Hertha BSC, Olympiastadion, Optakt, Berlin
Optakt til runde 18 i 2. Bundesliga – Hertha i sorg og storkamp i Gelsenkirchen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 15 i 2. Bundesliga: Stadtderby og topopgør
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 2023-2024 sæsonen i 2. Bundesliga: Er nedrykkerne oprykningsfavoritter?
Bayern München, optakt, Manuel Neuer
Podcast: Neuers angreb på Bayern, tysk transfervindue og kokainskandale i Frankfurt