bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Tuchel, årets hold, Relegation og rygtebørs

En lang Bundesliga sæson er slut. Vi kårer årets hold, årets spiller og så ser vi selvfølgelig frem mod den kommende sæson

Med Wolfsburgs samlede sejr over Braunschweig er Bundesligaen anno 2016/17 nået til vejs ende. Bayern blev suveræne mestre, Darmstadt og Ingolstadt må ned, mens Dortmund hentede pokalen.

Netop Dortmund fylder en del i denne podcast, da klubben tirsdag valgte at afskedige Thomas Tuchel efter to, resultatmæssige, succesfulde år. Hvorfor gik det så galt mellem Tuchel og ledelsen, hvordan var forholdet til fansene, hvem skal afløse ham på trænerposten, og hvad er Schmelzers rolle i alt det her? Det debaterer panelet, der denne gang består af Henrik Hvillum og Nicolai Lisberg, mens Arnela Muminovic er vært.

Der kigges også nærmere på Köln, Hertha og Freiburgs chancer i Europa, ligesom der er også nok at diskutere, når panelet skal finde frem til “Elf des Jahres” og årets træner.

Endelig så ses der også frem mod den kommende sæson, hvor rygtebørsen allerede er godt i gang. Hvad sker der med Aubameyang? Hvor stor udskiftning bliver der i Wolfsburg? Kan Schalke erstatte Kolasinac? Hvad er op og ned i historierne om Goretzka til Bayern? Og kan vi tro på endnu et Bundesliga-ophold til Andreas Christensen?

I historietimen bliver vi nostalgiske og mindes den gang, hvor mesterskabet ikke var noget, der var afgjort i marts. Vi skal tilbage til slut 70’erne og et formidabelt Köln-hold, ligesom vi også kigger på 2000/01 sæsonen og helt specifikt fire minutter i maj

Vært: Arnela Muminovic
Gæster: Henrik Hvillum og Nicolai Lisberg

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.