Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Wolfsburg – Köln - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Wolfsburg – Köln

Optakt: Wolfsburg – Köln

Gæsterne er allerede nede, men kan alligevel få afgørende betydning for, hvem der følger dem. Wolfsburg skal have point for at være sikre på ikke at rykke direkte ned, mens de med en sejr kan spille sig helt fri af kampen i bunden.

Kampfakta:

Spillested: Wolkswagen-Arena, Wolfsburg

Kamptidspunkt: Lørdag 15:30

Dommer: Markus Schmidt

TV: Bulibold.dk

Holdnyt:

Wolfsburg  

Sæsonen skal afgøres, og det kan for Wolsfburg ende i både himmel og helvede, når der udspiller sig tre scenarier for Wolfsburg lørdag eftermiddag. Hvis Wolfsburg taber, og Hamburger SV vinder imod Gladbach, så rykker Wolfsburg direkte ned i 2. Bundesligaen. Hvis Wolfsburg vinder imod Köln så undgår de den direkte nedrykningsplads. Skulle Freiburg samtidig tabe til Augsburg så vil Wolfsburg redde sig helt fri fra nedryknings-kampen.

Tre point er alfa og omega for Wolfsburg lørdag eftermiddag. De møder allerede nedrykkede Köln, og motivationsfaktoren må spille ind i opgøret. Det er selvom at Wolfsburg faktisk ikke har vundet over Köln i knap fire år.

Selvom det ikke er blevet til sejr for ’’Die Wölfe’’ i en længere periode, så skal det blive til sejr for dem lørdag eftermiddag, hvis de skal holde fat i håbet om at spille i den bedste tyske liga i næste sæson.

Wolfsburg har dog et par skader at forholde sig til inden lørdagens opgør. Itter, Jaeckel, Jung, Tisserand, Bazoer, Mehmedi og Osimhen kan ikke hjælpe Wolfsburg med at sikre sig overlevelse, mens Verhaegh til gen gæld er klar efter endt karantæne

Köln:

Köln skal spille 2. Bundesliga i næste sæson. Det stod allerede klart for to runder siden, og tilbage er blot en ordentlig afsked med Bundesligaen i denne omgang. I domkirkebyen håber de selvsagt på en hurtig tilbagevenden, og det håb har grobund i kontraktforlængelser med Hector og Horn, ligesom Kiels succestræner Markus Anfang også allerede er præsenteret som ny træner forud for den kommende sæson.

Selvom Köln altså allerede er ude, så får de lørdag alligevel en afgørende rolle i kampen om nedrykning, og Horn har været udtale, at der fortsat er masser at spille for i weekenden.

’’Vi har lyst til at spille en god kamp for fansenes skyld’,’ fortalte han således på pressemødet.

Mens Hector og Horn har forlænget med KKöln, så bliver det formentlig sidste opgør for nogle af de andre profiler, heriblandt Bittencourt.

Köln må i sæsonens sidste kamp se bort fra Lehmann. Pizarro kan få chancen fra start i det der formentlig også bliver hans sidste optræden for Gedebukkene og Bundesligaen i det hele taget.

Karantæner:

Wolfsburg: Ingen

Köln: Ingen

Bud på startopstillinger:

Wolfsburg: Casteels – Verhaegh, Bruma, Uduokhai, Gerhardt – Guilavogui – Divadi, Arnold – Steffen, Brekalo – Origi

Köln: T. Horn – Risse, Maroh, Heintz, J. Horn – Höger – Clemens, Koziello, J. Hector, Bittencourt – Terodde

Vidste du, at..:

Köln havde i efteråret ikke vundet en eneste kamp, inden de mødte Wolfsburg i den sidste hjemmekamp i sæsonen? Det blev til en 1-0 sejr til Köln ved den lejlighed.

Dom:

Selvom Wolfsburg ikke har vundet mod Köln i knap fire år, så tror vi på, at Wolfsburg kan tage en hjemmesejr lørdag eftermiddag for dermed at spille sig tættere på overlevelse i Bundesligaen. En 2-0 sejr til Wolfsburg.

Vi viser kampen mellem Wolfsburg og 1. FC Köln direkte på Bulibold fra Lørdag klokken 15:30

 

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
VfL Bochum, Ruhrstadion, fodboldrejse, optakt
VfL Bochum – Was für ein Comeback
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?