bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Wolfsburg – Eintracht Frankfurt

Optakt: Wolfsburg – Eintracht Frankfurt

Ugen bød på et farvel til sportsdirektør Klaus Allofs, og Wolfsburg har på alle måder brug for oprejsning til lørdagens kamp mod Frankfurt.

Kampfakta:
Spillested: Volkswagen-Arena, Wolfsburg
Dommer: Brych
Kamptidspunkt: Lørdag 18:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
Wolfsburg:
Folkevognsklubben har ikke vundet, siden Ismaël blev fastansat, og i sidste runde blev de kørt rundt af Bayern, der sagtens kunne have vundet større end 5-0.

Uden for banen er der heller ikke meget at glæde sig over. I denne uge blev det nemlig et farvel til sportsdirektør Klaus Allofs, og samtidig går Julian Draxler bare rundt og venter på, det bliver den 1. januar, så han kan få lov at skifte klub. Den tyske landsholdsspiller var ikke i truppen mod Bayern, og han har formentlig spillet sin sidste kamp for Wolfsburg.

Udover Draxler skal vi heller ikke forvente at se noget til Schäfer, Azzaoui og Didavi, der alle er skadede. Rodriguez døjer med lidt små skavanker og er tvivlsom.

Til gengæld er både Arnold og Seguin tilbage efter afsonet karantæne, og de glider formentlig begge ind i startopstillingen.

Frankfurt:
Die Adlern fik et godkendt point hjemme mod Hoffenheim i sidste runde, men må alligevel ærgre sig over, at de ikke blev til en sejr i en kamp, som de dominerede det meste af tiden.

Kampen var i øvrigt en hæsblæsende affære med flere klare dommerfejl, og hvor Chandler fik rødt kort i slutfasen, således at han ikke er med i lørdagens kamp.

Dermed skal træner Kovac se sig om efter en erstatning på højrebacken, hvor Mascarell, Vallejo og Hasebe i bund og grund alle tre er kandidater til startopstillingen.

Frankfurt har indtil videre hentet 11 point på udebane i denne sæson, hvilket kun er et enkelt færre, end de formåede at hente i hele sidste sæson. Når de lørdag skal forsøge at hente yderlige point til samlingen, sker det uden Anderson, Regäsel, Russ, Tawatha, Varela, Blum, Flum, Stendera, Medojevic og Gerezgiher, der alle er ude med skader.

Karantæner:
Wolfsburg: Ingen
Frankfurt:
Chandler

Bud på startopstillinger:
Wolfsburg: Benaglio – Knoche, Bruma, Horn – Guilavogui – D. Caligiuri, Seguin, Arnold, Gerhardt – Mayoral – Gomez
Frankfurt:
Hradecky – M. Hector, Abraham, Vallejo – Mascarell, Hasebe, Huszti, Oczipka – Fabian, Gacinovic – Meier

Vidste du at…:
Hradecky sammen med Neuer, er den målmand i ligaen, der har holdt buret rent flest gange? Seks Weisse Weste er det blevet til indtil videre for den finske målmand.

Dom:
Wolfsburg har med Arnold og Seguin fået styrket midtbanen, men det er en klub i krise på alle fronter, og derfor bliver det til et nyt nederlag. 1-0 til gæsterne.

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union