bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Werder Bremen – Eintracht Frankfurt

Optakt: Werder Bremen – Eintracht Frankfurt

Werder Bremen, Jens Stage, Niclas Füllkrug

Sidste år mødtes holdene på sidst spilledag i en direkte duel om overlevelse. Werder hev en 1-0 sejr i land og sendte Eintracht ud i “Relegationsspiel”. Denne sæson har Eintracht dog bevæget sig væk fra bunden af tabellen, mens nordtyskerne fortsat halter lidt efter.

Kampfakta:
Spillested: Weserstadion, Bremen
Dommer: Kampka
Kamptidspunkt: Søndag 17:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
Werder Bremen:
Nordtyskerne rendte ind i et nederlag før landskampspausen, da de var på besøg hos Schalke. Efter at deres nye træner Alexander Nouri hentede en del point i begyndelsen, er “Die Grün-Weißen” begyndt at få tilbagefald. Siden deres imponerende sejr over Leverkusen for lidt over måned siden, er det blevet tre nederlag i streg. Alle tre i øvrigt med samme resultat: 1-3.

Selvom Werder ligger til nedrykningsplayoff og kæmper lidt med formen, er det stadig et lyspunkt for klubben: Serge Gnabry. Sommerindkøbet har imponeret stort siden sin ankomst, og i sidste uge blev det endda til hattrick i hans landskampsdebut mod San Marino.

Den unge tysker skal meget gerne tage den form med ind til kampen mod Frankfurt, hvis Werder skal gøre sig forhåbninger om de tre point.

Hjemmeholdet mangler til kampen Luca Caldirola og Lamine Sane i bagkæden, mens Eilers stadig er i færd med genoptræningen. Største nyhed er dog at Pizarro endelig er tilbage, og at den aldrende angriber faktisk er en mulighed til startopstillingen.

Eintracht Frankfurt:
Eintracht er ganske enkelt i superform for tiden. Senest slog de en af Bundesligaens andre overraskelser, da de hjemme på Commerzbank-Arena vandt over Köln med 1-0. Selvom de måtte i playoff for at sikre sig overlevelse sidste sæson, ligger de lige nu på en flot 7. plads.

Niko Kovac er manden, der først første Frankfurt til overlevelse, og herefter har sikret dem en imponerende sæsonstart. Han har skabt et defensivt stærkt hold, som er i god balance og et skarpt kontrahold i den offensive fase. Lige nu handler det om for “Die Adler” ikke at hvile på laurbærrene, og fortsætte deres gode serie af resultater.

Eintracht lider fortsat af et par skader. Anderson, Regäsel, Russ, Tawatha, Varela, Flum, Gerezgiher, Tarashaj og Stendera sidder alle ude.

Karantæner:
Werder Bremen: Ingen
Eintracht Frankfurt: Ingen

Bud på startopstillinger:
Werder Bremen: Wiedwald – Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, S. Garcia – Fritz, Bargfrede – Bartels, M. Kruse, Gnabry – Pizarro
Eintracht Frankfurt: Hradecky – Abraham, Hasebe, Vallejo – Chandler, Mascarell, Huszti, Oczipka – Fabian, Gacinovic – Meier

Vidste du at…:
hvis det lykkedes Pizarro at score, har han scoret syv mål for Werder Bremen mod Frankfurt? Han vil i så fald sammen med Eintracht-legenden Bernd Hölzenbein være den mest scorende spiller i dueller mellem Frankfurt og Bremen.

Dom:
Det er altid nemmere at spille hjemme end ude, men baseret på holdenes formkurver er Eintracht favoritter. 1-3 til Frankfurt.

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union