Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: VfL Wolfsburg - Schalke 04 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: VfL Wolfsburg – Schalke 04

Optakt: VfL Wolfsburg – Schalke 04

Kan Ismaël fortsætte takterne fra sidste kamp, eller er formstærke Schalke for stor en mundfuld?

Kampfakta:
Spillested: Volkswagen Arena, Wolfsburg
Dommer: Swayer
Tidspunkt: Lørdag 15:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
VfL Wolfsburg:
Folkevognsklubben har haft en skidt sæson præget af dårlige resultater, og de har hidtil ikke lavet store fremskridt efter fyringen af Dieter Hecking. Senest hentede de dog en strålende 3-0 sejr ude mod Freiburg, der før opgøret havde vundet alle deres kampe på hjemmebane. Derfor er lørdagens kamp en mulighed for at komme ind i en positiv stime.

Wolfsburg har massere af profilerede spillere, som ikke har vist særlig meget denne sæson. Mario Gomez, som var en af sommerens helt store nyerhvervelser, indledte dårligt, men med to mål senest mod Freiburg er det som om, han lige så småt begynder at finde målformen.

Wolfsburg mangler en håndfuld vigtige spillere til lørdagens kamp. Heriblandt Jung, Azzaoui og Henrique. Derudover bliver det heller ikke til noget gensyn med hans tidligere klub for Draxler, der ligeledes er ude med en skade.

Egentlig er der ikke den store grund til at ændre på de 11, der vandt i sidste runde, men Didavi begynder så småt at presse på for en startplads.

Schalke 04:
Schalke går ind til lørdagens kamp i god form. I sidste runde blev det til endnu en sejr, da de besejrede Werder Bremen med 3-1 i en underholdende affære.

Grundet deres dårlige sæsonstart med fem nederlag i træk, er de kongeblå fortsat blot placeret på Bundesligaens 12. plads, men formen er stærkt opadgående. I de seneste fem kampe har Schalke nemlig været et af ligaens bedste hold. De har hentet 11 point, scoret 11 mål og kun lukket 2 ind I den anden ende.

Schalkes to højrebacks Uchida og Coke sidder stadig ude. Sidstnævnte var dog for første gang i denne uge i stand til at træne. Længere fremme på banen er alle tre angribere ude med skader, og derfor kan Choupo-Moting se frem til minutter helt i front.

Karantæner:
VfL Wolfsburg: Ingen
Schalke 04: Ingen

Bud på startopstillinger:
VfL Wolfsburg: Benaglio – Träsch, Bruma, R. Rodriguez, Gerhardt – Seguin, Luiz Gustavo – Blaszczykowski, Arnold, D. Caligiuri – Gomez
Schalke 04: Fährmann – Höwedes, Naldo, Nastasic – Geis – Schöpf, Kolasinac – Bentaleb, Goretzka – M. Meyer, Choupo-Moting

Vidste du at…:
Mario Gomez har scoret i to ud af sine tre seneste opgør mod Schalke?

Dom:
Wolfsburg må ikke undervurderes, og specielt ikke når de spiller hjemme på Volkswagen Arena. Alligevel må Weinzierls tropper anses som favoritter med den form, som de viser for tiden. Vi tror på en 2-1 sejr til Schalke.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg