Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Bayer 04 Leverkusen - RB Leipzig - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayer 04 Leverkusen – RB Leipzig

Optakt: Bayer 04 Leverkusen – RB Leipzig

Fredag aften tørner industriklubberne Bayer Leverkusen og RB Leipzig sammen på BayArena. Bayer Leverkusen er små favoritter, men Leipzig har hidtil overrasket stort.

Kampfakta:
Spillested: BayArena, Leverkusen
Dommer: Dr. Brych
Kamptidspunkt: Fredag 20:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
Bayer 04 Leverkusen:
Leverkusen meldte i sommers ud, at de var titelaspiranter. Lige nu ligger det dog mere til dagens modstander fra Leipzig, som ligger otte point foran Leverkusen.

Die Werkself er dog ved at finde formen med sejre i de to seneste Bundesligakampe og en sejr over Tottenham i Champions League. Hjemme på BayArena vil de med en sejr kunne rykke yderligere op i tabellen.

Deres mexicanske angriber Javier Hernandez har efterhånden ikke scoret for Leverkusen siden 2-0 sejren over Dortmund den 1. oktober. I mellemtiden har Leverkusen dog vist sig at have en bred trup, og de seneste fem mål er alle blevet scoret af forskellige spillere

Leverkusen er efterhånden ved at have samtlige spillere klar igen, og fredag aften er det i realiteten kun Karim Bellarabi, de må se bort fra. Selv Lars Bender forventes at være med i truppen.

RB Leipzig:
Drengene fra det gamle DDR har fået en hel suveræn start på Bundesligalivet. Med en sejr senest mod Mainz 05, ligger de nummer to i Bundesligaen med samme antal point som Bayern på førstepladsen.

Leipzig er fortsat ubesejrede, og må efterhånden betragtes som en kandidat til de europæiske pladser. Fredag kan de i øvrigt sætte ny rekord, hvis de endnu engang formår at forlade banen uden nederlag. Intet oprykkerhold har nemlig nogensinde indledt en sæson med 11 kampe uden at tabe.

Leipzig må fredag se bort fra Lukas Klostermann, Gipson og Bernardo. Det giver i realiteten Hasenhüttl mulighed for første gang i sæsonen indtil videre at begynde med de samme 11 spillere to kampe i træk.

Karantæner:
Bayer 04 Leverkusen: Ingen
RB Leipzig: Ingen

Bud på startopstillinger:
Bayer 04 Leverkusen: Leno; Jedvaj, Tah, Toprak, Wendell; Bender, Aranguiz; Volland, Calhanoglu, Brandt; Hernandez
RB Leipzig: Gulasci; Schmitz, Orban, Compper, Halstenberg; Ilsanker, Keita; Burke, Sabitzer, Forsberg; Werner

Vidste du at…:
Leipzig aldrig haft så mange point efter ti kampe før?. Det vil sige, at i den ene sæson de havde i den tredjebedste række og de to de havde 2. Bundesliga, kunne de ikke formå at hente 24 point efter 10 kampe, hvilket de har kunnet i år.

Dom:
Godt nok har Leipzig imponeret hidtil, men Leverkusen begynder lige så stille at finde formen. Vi tror på, at Leipzig løber ind i sæsonens første nederlag, og at Leverkusen vinder kampen med 1-0.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!