bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og tips: Eintracht Frankfurt – Wolfsburg

Optakt og tips: Eintracht Frankfurt – Wolfsburg

Optakt, højdepunkter, Frankfurt, Wolfsburg

Få oddsforslag og læs optakt og startopstillinger til Eintracht Frankfurt mod Nicklas Bendtners Wolfsburg…

Vi fortsætter vores ekspertodds-konkurrence fra efteråret. Casper Høygård fra Discovery Networks har siddet på tronen over vinterpausen, men udfordres i denne runde af Eurosports kommentator Henrik Hvillum.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

Eintracht Frankfurt

Armin Vehs tropper var håbløst kørende hen imod slutningen af efteråret, og optakten til foråret har ikke just indikeret, at der er bedre tider på vej.

Kigger vi på statistikken, er der heller ikke meget opløftende at hente for Frankfurts fans. I de sidste 27 kampe mod Wolfsburg har die Adlern blot vundet fire gange.

Holdet er stadig ramt af mange skader, hvor Anderson, Flum, Kittel, Reinartz og Castaignos alle fortsat er ude. Til gengæld er Zambrano tilbage på holdet, og han glider formentlig direkte ind i startopstillingen. Det samme forventes Stendera at gøre. Midtbanespilleren har været ramt af sygdom, men var med ved den afsluttende træning.

Største spørgsmål er derfor, om Veh forsøger sig med en 4-2-3-1 opstilling eller skifter til en mere traditionel 4-4-2.

Wolfsburg

Med fire kampe uden sejr i efteråret er holdet gledet helt ned på en syvendeplads i tabellen. Det er den længste periode Dieter Hecking har stået i spidsen for Wolfsburg uden at vinde.

Grunden til Wolfsburgs dårlige resultater skal primært findes i deres udeform – eller mangel på samme. I efteråret lykkedes det kun at hente seks point og score fire mål.

Gæsterne har været en del ramt af skader, og søndag må de undvære Ascues, Arnold og Dost. Sidstnævntes skade betyder dog næppe, at Bendtner får lov at spille fra start. I træningskampene op til har spilletiden været begrænset til et par indhop, og Hecking ser ud til fortsat at ville give en formsvag Schürrle chancen ved siden af Kruse.

Gustavo er efter sin knæskade tilbage i træning, men han når næppe at blive klar til søndag.

 

Bud på startopstillinger

Frankfurt: Hradecky – Ignjovski, Zambrano, Abraham, Oczipka – Stendera, Russ, Hasebe, Huszti – Meier, Seferovic

Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Dante, R. Rodriguez – Träsch, Guilavogui – Draxler, D. Caligiuri – M. Kruse – Schürrle

Spilforslag

Henrik Hvillum, Eurosport

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg under 2,5 mål 2,15 (100 kr)
Begge hold scorer meget få mål generelt, og desuden er Bas Dost blevet skadet hos gæsterne. Derfor kan det sagtens blive en målfattig affære.

Casper Høygård, Discovery Networks

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg under 2,5 mål 2,15 (50 kr)
Eintracht Frankfurt – Wolfsburg X (50 kr)
Wolfsburg er et meget tamt udehold, hvor det hidtil kun er blevet til en sejr i otte forsøg i denne Bundesliga-sæson. Mod et nedrykningstruet Frankfurt, kan jeg godt forestille mig en kamp med to hold, der lever fint med at komme forsigtigt i gang med 2016.

Spil her

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Optakt til runde 28 i 2. Bundesliga: “En storkamp fra 80’erne”